Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Επικό τρολάρισμα: Εμπορικό κέντρο πλημμύρισε και η μπάντα έπαιζε τραγούδι από τον Τιτανικό! (Video)

Τρελό γέλιο...

13 Ιουνίου 2019 08:25
Επικό τρολάρισμα: Εμπορικό κέντρο πλημμύρισε και η μπάντα έπαιζε τραγούδι από τον Τιτανικό! (Video)

Η καταρρακτώδης βροχή που ξέσπασε στο Μεξικό είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ένα εμπορικό κέντρο, με το νερό να πέφτει ασταμάτητα από την οροφή που αδυνατούσε να συγκρατήσει την ποσότητα που έπεφτε.

Στο σημείο βρισκόταν μία μπάντα και όταν οι μουσικοί είδαν τα μαγαζιά να πλημμυρίζουν αποφάσισαν να παίξουν το «My Heart Will Go On» της Σελίν Ντιόν, το οποίο έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο καθώς ήταν το soundtrack στην ταινία ο Τιτανικός.

Ουσιαστικά η μπάντα μιμήθηκε την αντίστοιχη του ιστορικού πλοίου που έπαιζε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Τιτανικός θα έχει εξαφανιστεί μέχρι το 2030!

Ο Τιτανικός θα έχει εξαφανιστεί μέχρι το 2030!

Tο εμβληματικό πλοίο, που βυθίστηκε το 1912 θα έχει εξαφανιστεί εντελώς έως το 2030 προβλέπουν οι επιστήμονες.

Από την ημέρα του ναυαγίου το πλοίο βρίσκεται στον βυθό του βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού.

Αιτία της πιθανής εξαφάνισής του, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι συγκεκριμένα βακτήρια που τρέφονται από τον ίδιο. Το μικρόβιο που ευθύνεται είναι το Halomonas titanicae και αναπτύχθηκε στα άγρια νερά του Ατλαντικού Ωκεανού, «τρώγοντας» τον Τιτανικό εδώ και δεκαετίες. Το αγαπημένο φαγητό του βακτηρίου, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι το σίδερο. Ο Τιτανικός είχε κατασκευαστεί με 50.000 τόνους μετάλλου ενώ δεν είναι ο μόνος που απειλείται με εξαφάνιση, μιας και το βακτήριο τρώει κι άλλα μεταλλικά κατασκευάσματα στον ωκεανό όπως εξέδρες άντλησης πετρελαίου.

Από την ημέρα που βυθίστηκε το δημοφιλές κρουαζιερόπλοιο λίγοι είναι οι άνθρωποι που το έχουν επισκεφθεί με ομάδες καταδύσεων να οργανώνουν επισκέψεις για τους ενδιαφερόμενους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share