Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινητικό βίντεο: Η στιγμή που ένα κοπάδι ελέφαντες κηδεύει ένα ελεφαντάκι!

Αυτό θα σας συγκινήσει!

11 Ιουνίου 2019 10:41
Συγκινητικό βίντεο: Η στιγμή που ένα κοπάδι ελέφαντες κηδεύει ένα ελεφαντάκι!

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο από την Ινδία που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες,από τον Parveen Kaswan, ένας από τους ελέφαντες ενός κοπαδιού να μεταφέρει με την προβοσκίδα του ένα νεκρό ελεφαντάκι και να το αφήνει στη συνέχεια στο έδαφος, στην άκρη ενός δρόμου.

Ο Parveen Kaswan εργάζεται στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας,ανάρτησε το υλικό στο Twitter.

Λίγο αργότερα οι ελέφαντες παίρνουν ξανά μαζί τους το πτώμα και χάνονται προς τη ζούγκλα, συνεχίζοντας την ιδιότυπη αυτή εξόδιο ακολουθία.

«Αυτό θα σας συγκινήσει. Κηδεία από ελέφαντες που θρηνούν, μεταφέροντας το νεκρό σώμα ενός μωρού. Η οικογένεια απλώς δεν θέλει να αφήσει το μωρό», έγραψε ο Parveen Kaswan στη λεζάντα.

Viral βίντεο: Αλλόκοτο πλάσμα βολτάρει μέσα στη νύχτα!

Tον γύρο τoυ διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο, που δείχνει ένα παράξενο πλάσμα να περπατάει κοντά στην είσοδο ενός σπιτιού στις ΗΠΑ.

Το παράξενο κλιπ ανέβασε την περασμένη Πέμπτη μια Αμερικανίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Faceboοκ, ισχυριζόμενη ότι το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι της.

Δείχνει ένα μικρόσωμο «ον» με παράξενο σχήμα να διασχίζει το δρομάκι μπροστά από την είσοδο του σπιτιού της γυναίκας, όπου είναι παρκαρισμένο το αμάξι της.

«Ξύπνησα το πρωί της περασμένης Κυριακής και είδα αυτό στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας. Προσπαθώ να καταλάβω... τι στο καλό συμβαίνει; Αρχικά είδα μια σκιά να περνάει μπροστά από την εξώπορτά μου και μετά είδα αυτό το πράγματα. Έχει ξαναδεί κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο στην κάμερά του; Οι άλλες δύο κάμερες δεν το κατέγραψαν για κάποιο λόγο», έγραφε η γυναίκα στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει μέχρι εχθές πάνω από 118.000 shares και 34.000 αντιδράσεις.

Αρκετοί χρήστες αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της και μίλησαν για ξεκάθαρα πλαστό βίντεο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share