Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τενίστας χάνει τον αγώνα και κάνει τη ρακέτα χίλια κομμάτια! (Video)

Έχασε το ματς έχασε και το… μυαλό του!

11 Ιουνίου 2019 07:17
Τενίστας χάνει τον αγώνα και κάνει τη ρακέτα χίλια κομμάτια! (Video)

Ο Ισπανός Μάριο Βιλέγια Μαρτίνεθ δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα την ήττα του από τον Τόμισλαβ Μπρκιτς και ξέσπασε στη ρακέτα του, την οποία έσπασε και πέταξε.

Στο τρίτο σετ του αγώνα με τον Τόμισλαβ Μπρκιτς για τον πρώτο γύρο του τουρνουά «Shymkent Challenger», μόλις ο Ισπανός τενίστας έχασε το game και το ματς με 7-5.

Ο Βιλέγια Μαρτίνεθ κοπάνησε με δύναμη στο χώμα τη ρακέτα του και μετά φανερά εκνευρισμένος την πέταξε.

Viral βίντεο: Αλλόκοτο πλάσμα βολτάρει μέσα στη νύχτα!

Tον γύρο τoυ διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο, που δείχνει ένα παράξενο πλάσμα να περπατάει κοντά στην είσοδο ενός σπιτιού στις ΗΠΑ.

Το παράξενο κλιπ ανέβασε την περασμένη Πέμπτη μια Αμερικανίδα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Faceboοκ, ισχυριζόμενη ότι το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι της.

Δείχνει ένα μικρόσωμο «ον» με παράξενο σχήμα να διασχίζει το δρομάκι μπροστά από την είσοδο του σπιτιού της γυναίκας, όπου είναι παρκαρισμένο το αμάξι της.

«Ξύπνησα το πρωί της περασμένης Κυριακής και είδα αυτό στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας. Προσπαθώ να καταλάβω... τι στο καλό συμβαίνει; Αρχικά είδα μια σκιά να περνάει μπροστά από την εξώπορτά μου και μετά είδα αυτό το πράγματα. Έχει ξαναδεί κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο στην κάμερά του; Οι άλλες δύο κάμερες δεν το κατέγραψαν για κάποιο λόγο», έγραφε η γυναίκα στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει μέχρι εχθές πάνω από 118.000 shares και 34.000 αντιδράσεις.

Αρκετοί χρήστες αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της γυναίκας ότι το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της και μίλησαν για ξεκάθαρα πλαστό βίντεο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share