Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Η πιο αστεία συζήτηση μπαμπά - γιου που έγινε viral! (Video)

Η πιο γλυκιά συζήτηση!

9 Ιουνίου 2019 09:11
Η πιο αστεία συζήτηση μπαμπά - γιου που έγινε viral! (Video)

Tο βίντεο που κυκλοφορεί και έχει αναρτηθεί από πολλούς λογαριασμούς στα social media αλλά και στο YouTube.

Έχει διάρκεια μόλις ένα λέπτο και δείχνει έναν νεαρό πατέρα να απολαμβάνει την πιο αστεία και γλυκιά συζήτηση με τον μερικών μηνών γιο του και όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να βγάζουν παραδόξως συνεννόηση!

Ένα μικρό αγόρι βλέπει τηλεόραση με τον μπαμπά του και η μητέρα του, Shanieke Pryror καταγράφει τη στιγμή. Λίγο η φλυαρία του μικρού, λίγο το troll του μπαμπά έχουμε το πιο γλυκό video της εβδομάδας για να μη πούμε του μήνα!

Πατέρας και γιος έχουν αράξει στον καναπέ, παρακολουθούν τηλεόραση και σχολιάζουν. Το αγοράκι που θέλει τόσο να μιλήσει και προσπαθεί τόσο πολύ να μιλήσει… δίνει ρεσιτάλ! Ο μπαμπάς κάθε φορά κάνει ότι καταλαβαίνει όσα του λέει ο μικρός και μάλιστα με ενθουσιασμό του απαντά «ακριβώς αυτό σκέφτηκα!», «Πραγματικά;;; Σκέφτηκα το ίδιο πράγμα»… και κάπως έτσι αυτή η συζήτηση πατέρα και γιου συνεχίζεται και γίνεται ολοένα και πιο απολαυστική.

Ο πατέρας απαντά στον γιο του κανονικά, όπως θα απαντούσε και σε ένα μεγαλύτερο παιδί, ώστε να του μάθει τη γλώσσα σε νεαρή ηλικία. Και όπως βλέπουμε τα καταφέρει πολύ καλά, αφού κάθε φορά που ο μπαμπάς απαντά, το μωρό προσπαθεί να μιλήσει ακόμη περισσότερο!

Σοκ: 9χρονη προσπαθεί να σταματήσει ασανσέρ που πέφτει από τον 19ο όροφο! (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Shenzhen στη νότια Κίνα,όπου ένα 9χρονο κορίτσι πάτησε όλα τα κουμπιά στην καμπίνα του ασανσέρ καθώς αυτό ξαφνικά άρχισε να πέφτει από τον 19ο όροφο.

Αυτή την οδηγία, δίνουν στην Κίνα, στην περίπτωση που ξεκινήσει να πέφτει η καμπίνα του ασανσέρ.

Αν και ο ανελκυστήρας δεν σταμάτησε να πέφτει και κατέληξε στο ισόγειο επιβραδυνόμενος, το κορίτσι δεν τραυματίστηκε.

Αν ποτέ σας συμβεί αυτό, αρχίσει δηλαδή η καμπίνα του ασανσέρ να πέφτει, λυγίστε τα γόνατά σας και μοιράστε το βάρος σας πιάνοντας τις πλευρές του ασανσέρ, λένε οι ειδικοί.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share