Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννα Τούνη γιατί; Τα τουρλωμένα οπίσθια που κόλασαν Μύκονο και... αναγνώστες!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιά!

6 Ιουνίου 2019 11:53
Ιωάννα Τούνη γιατί; Τα τουρλωμένα οπίσθια που κόλασαν Μύκονο και... αναγνώστες!

Ολα τα βλέμματα πάνω της συγκέντρωσε η Ιωάννα Τούνη στη Μύκονο. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο αγαπημένος της Νώντας Παπαντωνίου επισκέφθηκαν το beach restaurant Kuzina στον Ορνό.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά φορούσε ένα αποκαλυπτικό ροζ μπικίνι και φρόντισε να κάθεται σε όλες τις πιθανές στάσεις στην ξαπλώστρα της, ώστε να είναι βέβαιη ότι έχει απαθανατιστεί σε όλες τις πόζες.

Η κ. Τούνη ήταν σε πολύ καλή διάθεση, κάπνισε ναργιλέ, διασκέδασε και πέρασε χρόνο με τις φίλες της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Τζούλια Νόβα, που επέλεξαν την ίδια παραλία για να χαλαρώσουν.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV:

Νίκος Μουτσινάς: Πήγε η Ιωάννα Τούνη στην εκπομπή του και αυτός έμεινε άφωνος!

Tου ήρθε ξαφνικό του Νίκου Μουτσινά. Η Ιωάννα Τούνη έκανε... ντου στην εκπομπή του από το πουθενά!

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής κατά την διάρκεια της «Χρυσής τηλεόρασης», θέλησε να σχολιάσει τις φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη, όμως δεν γνώριζε πως η influencer βρισκόταν στα παρασκήνια.
Έτσι λοιπόν, εμφάνισε ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες της Τούνη, προκειμένου να σχολιάσει τις πόζες της πρώην παίκτριας του “My style rocks".

Σε εκείνο το σημείο η Ιωάννα Τούνη εισέβαλε στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς της είπε: «Ρε αγάπη μου, ρε Ιωάννα αρχικά πόσο όμορφη είσαι από κοντά;».

«Εν τω μεταξύ τόσο καιρό σε ακούω τέσσερις στις πέντε εκπομπές μιλάς για εμένα και τώρα τίποτα… Θέλω να με κοιτάς στα μάτια και να μου μιλάς», απάντησε η Τούνη.

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share