Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της στυγερής δολοφονίας στο υπόγειο γκαράζ στην Γλυφάδα!

Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή του εγκλήματος!

5 Ιουνίου 2019 08:30
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της στυγερής δολοφονίας στο υπόγειο γκαράζ στην Γλυφάδα!

Βίντεο – ντοκουμέντο από το εσωτερικό του γκαράζ, όπου δολοφονήθηκε ο 40χρονος άνδρας στη Γλυφάδα, παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός, ΟΡΕΝ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους την ώρα που άνοιξε την πόρτα του γκαράζ του σπιτιού του. Οι δράστες τον πυροβόλησαν δύο φορές και εξαφανίστηκαν, ενώ την ώρα του φονικού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι η γυναίκα του θύματος και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε το βίντεο:

Έγκλημα στην Γλυφάδα: Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος!

Το έγκλημα που συνέβη στην Γλυφάδα απασχολεί από τα ξημερώματα την χώρα. Η μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα έναν άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με σφαίρες από πυροβόλο όπλο σε υπόγειο γκαράζ, σημειώθηκε περίπου στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Τετάρτης 5/6) στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην Άνω Γλυφάδα.

Πρόκειται για έναν Αρμένιο, ο οποίος ασχολείται με την πάλη.

Οι δολοφόνοι του φαίνεται πως του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου, σκοτώνοντάς τον με τουλάχιστον πέντε σφαίρες οι οποίες τον βρήκαν στο στήθος και το κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας, ενώ παράλληλα διεξάγονται έρευνες για την ανεύρεση στοιχείων, που θα βοηθήσουν για την ταυτότητα και το κίνητρο των δραστών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

Γλυφάδα: 24χρονος συνελήφθη για διαρρήξεις και κλοπές

Ένας 24χρονος συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς , γιατί νωρίτερα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, ο 24χρονος τον τελευταίο μήνα, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις- κλοπές από οικίες στην περιοχή της Γλυφάδας, από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Έως τώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, που κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share