Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρωσία: H στιγμή που εκτοξεύει βαλλιστικό πύραυλο εδάφους! (Video)

Πίσω του αφήνει ένα σύννεφο καπνού και φωτιάς!

5 Ιουνίου 2019 08:23
Ρωσία: H στιγμή που εκτοξεύει βαλλιστικό πύραυλο εδάφους! (Video)

Στο βίντεο φαίνεται η επιτυχής εκτόξευση του νέου βαλλιστικού πυραύλου εδάφους και το έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, υπενθυμίζοντας στην Ουάσιγκτον τη δύναμη πυρός που διαθέτει.

Η εκτόξευση έγινε από τις εγκαταστάσεις στο Sary Shagan του Καζακστάν, την Τρίτη. Η Μόσχα δεν αποκάλυψε τον τύπο και το όνομα του βαλλιστικού πυραύλου.

Το βίντεο είναι μόλις 34 δευτερόλεπτα και δείχνει τη στιγμή που ο βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύεται από σιλό μέσα στο έδαφος.

Τρομακτική διάσωση: Το φορείο γυρνούσε από τον αέρα μαζί με την 75χρονη! (Video)

Περίεργη εξέλιξη είχε η επιχείρηση διάσωσης μιας 75χρονης στο Φοίνιξ της Αριζόνα καθώς βρέθηκε για αρκετά λεπτά να στριφογυρίζει στον αέρα μέσα στο φορείο στο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν για μια γυναίκα που έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε μονοπάτι.

Οι διασώστες τοποθέτησαν την γυναίκα στο ειδικό φορείο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις και το ελικόπτερο απογειώθηκε το φορείο όμως βρέθηκε να στριφογυρίζει στον αέρα χωρίς να σταματά.

Σύμφωνα με τον πιλότο του ελικοπτέρου το στριφογύρισμα προκλήθηκε επειδή έσπασε ένα δεύτερο σύρμα που κρατά ευθυγραμμισμένο το φορείο.

Ευτυχώς η περιδίνηση σταμάτησε όταν το ελικόπτερο ξεκίνησε την πτήση προς το νοσοκομείο, επιτρέποντας στους διασώστες να καταφέρουν τελικά να ανεβάσουν το φορείο.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε, πάντως, ότι η μοναδική επίπτωση για την 75χρονη ήταν μια έντονη αίσθηση ζάλης και ναυτίας.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share