Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομακτική διάσωση: Το φορείο γυρνούσε από τον αέρα μαζί με την 75χρονη! (Video)

Όσα είπε ο πιλότος του ελικοπτέρου!

5 Ιουνίου 2019 08:15
Τρομακτική διάσωση: Το φορείο γυρνούσε από τον αέρα μαζί με την 75χρονη! (Video)

Περίεργη εξέλιξη είχε η επιχείρηση διάσωσης μιας 75χρονης στο Φοίνιξ της Αριζόνα καθώς βρέθηκε για αρκετά λεπτά να στριφογυρίζει στον αέρα μέσα στο φορείο στο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν για μια γυναίκα που έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε μονοπάτι.

Οι διασώστες τοποθέτησαν την γυναίκα στο ειδικό φορείο που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις και το ελικόπτερο απογειώθηκε το φορείο όμως βρέθηκε να στριφογυρίζει στον αέρα χωρίς να σταματά.

Σύμφωνα με τον πιλότο του ελικοπτέρου το στριφογύρισμα προκλήθηκε επειδή έσπασε ένα δεύτερο σύρμα που κρατά ευθυγραμμισμένο το φορείο.

Ευτυχώς η περιδίνηση σταμάτησε όταν το ελικόπτερο ξεκίνησε την πτήση προς το νοσοκομείο, επιτρέποντας στους διασώστες να καταφέρουν τελικά να ανεβάσουν το φορείο.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε, πάντως, ότι η μοναδική επίπτωση για την 75χρονη ήταν μια έντονη αίσθηση ζάλης και ναυτίας.

7χρονος εγκλωβίζεται ανάμεσα σε κολώνες και τον βγάζει η Πυροσβεστική! (Video)

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο όπου ένας επτάχρονος είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε δύο τσιμεντένιες κολώνες στη βόρεια Κίνα.

Το βίντεο καταγράφηκε στην πόλη Datong, και δείχνει το αγόρι που φοράει την σχολική του στολή να βρίσκεται παγιδευμένο στο μικρό κενό.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share