Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Άνδρας πιάνει αγοράκι τη στιγμή που πέφτει από τον πέμπτο όροφο! (Video)

Σώθηκαν και οι δύο!

29 Μαΐου 2019 13:04
Απίστευτο: Άνδρας πιάνει αγοράκι τη στιγμή που πέφτει από τον πέμπτο όροφο! (Video)

Απίστευτο περιστατικό στην πόλη της Βορειοδυτικής Κίνας. Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας που έχει μόλις παρκάρει, βγαίνει από το αυτοκίνητό του και κατευθύνεται προς το πεζοδρόμιο κοιτάζοντας προς τα επάνω, σαν κάτι να περιμένει πως θα συμβεί.

Ένα αγοράκι, δυόμιση ετών, είχε βουτήξει στο κενό από παράθυρο διαμερίσματος του πέμπτου ορόφου. Η αντίδρασή του άνδρα ήταν αστραπιαία και σωτήρια, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια: Τρέχει και προσπαθεί να πιάσει το παιδί.

Το μωρό πέφτει πάνω του και τον ρίχνει κάτω. Για κάποια δευτερόλεπτα, ο 28χρονος και το μωρό παραμένουν ασάλευτοι στην άσφαλτο.

«Τη στιγμή που το είδα, έπεφτε ήδη. Δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη τη στιγμή, απλώς το έπιασα. Δεν ξέρω τι συνέβη στη συνέχεια γιατί για λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα, ήταν από πάνω μου αστυνομία και γιατροί»,δήλωσε στη συνέχεια στους δημοσιογράφους ο Tonik Turghanbek.

Aπίστευτο: Αγόρι κάνει κούνια ατάραχο δίπλα σε ανεξέλεγκτη πυρκαγιά! (Video)

Ένα αγόρι από μια αγροτική περιοχή της ρωσικής Αρκτικής, φαίνεται απο το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο να κάνει κούνια αμέριμνο, ενώ ακριβώς από πίσω του μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά.

Mια μικρή ομάδα ανθρώπων κοιτά μια ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που μαίνεται σε διώροφο κτίριο στην ρωσική πόλη Νογιάμπρσκ, ο εννιάχρονος Ντίμα φαίνεται πως έχει άλλες προτεραιότητες.

Συγγενής του αγοριού, δήλωσαν: «ήθελε απλώς να κάνει κούνια» πως και κανένα ασήμαντο περιστατικό όπως μια πυρκαγιά που μαίνεται λίγο πιο πέρα, δεν θα τον σταματούσε. Οι αρχές πάντως υπογράμμισαν ότι το αγόρι ήταν σε ασφαλή απόσταση από τις φλόγες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share