Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Από που πήραν το όνομά τους οι ωκεανοί; (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο!

28 Μαΐου 2019 16:55
Από που πήραν το όνομά τους οι ωκεανοί; (Βίντεο)

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο το οποίο εξηγεί συνοπτικά και ευχάριστα την προέλευση των ονομασιών των ωκεανών δημιούργησε το κανάλι του Youtube "Name Explain".

Κάποια τα ξέρουμε, κάποια τα υποθέτουμε, για κάποια όμως δεν έχουμε ιδέα...

Για ρίξτε μια ματιά:

Το απίστευτο σκάνδαλο με Youtuber που συγκλόνισε τους vegan!

Σάλος έχει προκληθεί στις τάξεις των vegan, εξαιτίας της Yovana Mendoza, μιας ένθερμης φυτογάγου vlogger του YouTube, η οποία η οποία έχαιρε πλήρους αποδοχής από τους vegan πριν αποδειχθεί πως υποδυόταν την φυτοφάγο, αλλά στην πραγματικότητα έτρωγε ψάρια, καθώς ο βιγκανισμός είχε θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή της.

Η Mendoza είναι μία από τους αναρίθμητους αστέρες των social media, οι οποίοι προβάλλουν τις είτε λιγότερο είτε περισσότερο επεξεργασμένες και εξιδανικευμένες ζωές τους, με αποτέλεσμα να αποτελούν πρότυπα ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους και κυρίως εφήβους και παιδιά. Η ιστορία της ανόδου και της απότομης πτώσης της 29χρονης vlogger ρίχνει φως σε αυτό το επικίνδυνο φαινόμενο της εποχής.


Η διάσημη εξαιτίας της χορτοφαγικής της διατροφής κοπέλα, η οποία είναι πιο γνωστή με το ψευδώνυμο «Rawvana», μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους στα social media, όπου προέτρεπε με πάθος τους θαυμαστές της να ακολουθήσουν τον βιγκανισμό και τις ιδιαίτερες συνταγές που τους πρότεινε. Η ίδια εκτός από τον θαυμασμό που κέρδιζε από τους θαυμαστές της, κέρδιζε και τεράστια χρηματικά πόσά, πριν δει τον κόσμο της και την «καριέρα» της να γκρεμίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Την πτώση της προκάλεσε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, το οποίο προβάλλει την ίδια να τρώει σε δημόσια θέα ένα ψάρι, το οποίο μάλιστα προσπάθησε μάταια να κρύψει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share