Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρωσία: Κεραυνός χτύπησε πύραυλο κατά την εκτόξευσή του! (Video)

Απίστευτο περιστατικό!

28 Μαΐου 2019 07:46
Ρωσία: Κεραυνός χτύπησε πύραυλο κατά την εκτόξευσή του! (Video)

Κεραυνός έπληξε τον πύραυλο Soyuz -2.1b που μετέφερε την διαστημική συσκευή Glonass-M κατά την εκτόξευση του.

Ωστόσο παρά το πλήγμα του κεραυνού, όλα τα όργανα συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά και ο πύραυλος τέθηκε σε τροχιά την προγραμματισμένη ώρα.

«Η εκτόξευση έγινε κανονικά. Ο καιρός δεν αποτελεί εμπόδιο για εμάς, τα στρατεύματα μας είναι παντός καιρού. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ένας κεραυνός δεν μπορεί να βλάψει το δικό μας πυραυλικό-διαστημικό όπλο», δήλωσε ο Νεστετσούκ.

Η εκτόξευση του Soyuz -2.1b πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 09:33 ώρα Μόσχας από το κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ. Στον καθορισμένο χρόνο το σύστημα εντοπισμού θέσης Glonass-M τέθηκε επιτυχώς σε τροχιά και οι ειδικοί του Διαστημικού Κέντρου Τιτόφ των Διαστημικών Στρατευμάτων ανέλαβαν τον χειρισμό του δορυφόρου.

Τρομακτικό: H στιγμή που κεραυνός «χτυπά» ένα ζευγάρι σε κορυφή βουνού! (Video)

Στο βίντεο από την Καταλονία, φαίνεται καρέ-καρέ η συγκλονιστική στιγμή κατά την οποία ένας κεραυνός «χτυπάει» ζευγάρι που βρισκόταν για πεζοπορία στην οροσειρά Montseny Massif!

Ο λόγος για τον Marcel Gallardo και τη σύζυγό του, Magda, οι οποίοι βίωσαν τον απόλυτο τρόπο από το χτύπημα του κεραυνού, εξαιτίας του οποίου κατέληξαν στο έδαφος!

«Αυτό που μας άφησε έκπληκτους είναι πως ενώ έριχνε χαλάζι, δεν είχαν πέσει κεραυνοί ή αστραπές, οπότε όταν έγινε, δεν το πιστεύαμε», αναφέρει στη Daily Mail η Magda. «Μετά τον κεραυνό, μυρίζαμε το καμένο», συμπλήρωσε ο σύντροφός της, Marcel.

Για καλή τους τύχη δεν έπαθαν το παραμικρό, ενώ κατάλαβαν πόσο τυχεροί στάθηκαν όταν είδαν το βίντεο που τραβούσε ο Marcel.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share