Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η μαγεία της φύσης σε ένα εντυπωσιακό βίντεο από το National Geographic!

Δείτε το βίντεο...

27 Μαΐου 2019 12:56
Η μαγεία της φύσης σε ένα εντυπωσιακό βίντεο από το National Geographic!

Η φύση πάντα μας εκπλήσσει! Είναι φοβερό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τις "λειτουργίες" της φύσης... Αυτό μπορούμε να παρακολουθήσουμε το βίντεο που ανέβασε το National Geographic!

Λίγα λόγια για το βίντεο

Η αυξημένη υγρασία κατά τη διάρκεια της υγρής περιόδου προκαλεί μια αλυσιδωτή αντίδραση. Οι μύκητες και τα καλούπια λάσπης αγωνίζονται να αποσυνθέσουν τη νεκρή ύλη στο δάπεδο του δάσους. Σε ορισμένες ζούγκλες, είδη μυκήτων ξεπερνούν τα φυτά!

Το μεγαλείο της φύσης: Επική μάχη ιγκουάνα με φίδια! Ποιος κερδίζει; (video)

Τρομακτική μονομαχία! Ιγκουάνα εναντίον φιδιών! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το πιο διεστραμμένο ζώο στον κόσμο: Για να αναπαραχθεί βιάζει το ταίρι του και δολοφονεί από ευχαρίστηση!

Η βίδρα, για πολλούς είναι χαριτωμένο ζωάκι, με αστείο πρόσωπο, γλυκό και φιλικό.

Μετά από αυτό το θέμα, θα αλλάξετε σίγουρα γνώμη. Το παρουσιαστικό του σίγουρα κρύβει τις αρρωστημένες σeξουαλικά συμπεριφορές του, και οι επιστήμονες που μελέτησαν τον κύκλο ζωής του, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε γιατί:

Για να αναπαραχθεί το αρσενικό βιάζει το θηλυκό, κρατώντας το κεφάλι τους κάτω από το νερό,και δαγκώνοντας το πρόσωπο και το λαιμό τους.

Κυριολεκτικά επιτίθενται σε βίδρες μη αναπαραγωγικής ηλικίας, και επιδίδονται σε βιασμούς, πολλές φορές αφού έχουν σκοτώσει πρώτα τα θύματα.

Πραγματοποιούν βιασμούς και σε άλλα είδη, με ιδιαίτερη προτίμηση στα πτηνά.

Είναι από τα ελάχιστα είδη στη φύση που πραγματοποιούν δολοφονίες, χωρίς λόγο. Δηλαδή δεν σκοτώνουν τα θηράματά τους, για τροφή, αλλά για ευχαρίστηση.

Επιδίδονται σε αποκεφαλισμούς των θυμάτων τους, και συλλέγουν τα κεφάλια στις φωλιές τους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share