Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το νέο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο που κοστίζει 1εκατ. ευρώ!

Εξωπραγματικό!

25 Μαΐου 2019 13:23
Το νέο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο που κοστίζει 1εκατ. ευρώ!

Είναι γνωστή η αδυναμία του Κριστιάνο Ρονάλντο στα γρήγορα αυτοκίνητα. Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος κάνει ολιγοήμερες διακοπές, προτού ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα για το Φάιναλ Φορ του Nations League, παρουσίασε το νέο απόκτημα της μεγάλης συλλογής του.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό McLaren Senna, ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο με 800 άλογα ιπποδύναμη, το οποίο έχει τελική ταχύτητα 340 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα εκατό χιλιόμετρα την ώρα.
Η τιμή του «διαστημόπλοιου», η οποία κυμαίνεται από 850 χιλιάδες έως ένα εκατομμύριο ευρώ, δεν αποτελεί βεβαίως πρόβλημα για τον «CR7», ο οποίος παίρνει τον χρόνο, μόνο από την Γιούβε, τριάντα εκατομμύρια ευρώ.
Είναι τέτοια η αγάπη του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα ακριβά σπορ αυτοκίνητα, που στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι αγόρασε το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο, μια συλλεκτική «La Voiture Noire» της Βuggati, αξίας 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων (περί τα 11,1 εκατομμύρια ευρώ)!

Tο αστείο στιγμιότυπο του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την απονομή του ιταλικού πρωταθλήματος!

O Κριστιάνο Ρονάλντο από την μεγάλη του χαρά του δεν πρόσεξε ούτε τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μετά την απονομή του ιταλικού πρωταθλήματος στη Γιουβέντους, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής χτύπησε με το τρόπαιο τον Κριστιάνο Τζούνιορ και στη συνέχεια τη σύντροφό του, οι οποίοι πόζαραν στους φωτογραφικούς φακούς.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share