Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς διορθώνονται οι ραγάδες στα παπούτσια; Το κόλπο που που έχει γίνει viral στο Twitter (Videos)

Απίστευτο κόλπο!

24 Μαΐου 2019 22:21
Πώς διορθώνονται οι ραγάδες στα παπούτσια; Το κόλπο που που έχει γίνει viral στο Twitter (Videos)

Ένα απίστευτο κόλπο, με το οποίο μπορείτε να “σιδερώσετε” τα δερμάτινα παπούτσια σας, ώστε να εξαφανιστούν οι ραγάδες που σχηματίζονται από την χρήση και να φαίνονται σαν καινούργια, έχει σαρώσει τις τελευταίες ημέρες το Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Shantel De Bonsu κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter αυτό το κόλπο, το οποίο το έχει ανεβάσει και στο YouTube.

Το αρχικό tweet αποδείχτηκε απίστευτα δημοφιλές, από όταν “βγήκε στον αέρα” στις 15 Απριλίου. Έχει ξεπεράσει τα 150.000 retweets και τα 337.000 likes!

Πώς φεύγουν οι ραγάδες από τα δερμάτινα παπούτσια

Βήμα 1: Γεμίστε ασφυκτικά το παπούτσι σας με χαρτιά, κάλτσες, παλιά ρούχα κλπ μέχρι το σημείο που δεν θα μπορείτε να δείτε τις ραγάδες πια και όταν θα πιέζετε από πάνω με το χέρι σας, το δέρμα δεν θα μετακινείται.

Βήμα 2: Βρέξτε μια πετσέτα, ή πανί με νερό και στη συνέχεια στύψτε τη καλά, ώστε να μείνει απλά πολύ νωπή, αλλά όχι να στάζουν νερά.

Βήμα 3: Τοποθετήστε την πετσέτα, ή το πανί πάνω από τις ραγάδες στο παπούτσι, όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο.

Βήμα 4: Με το σίδερο να καίει, σιδερώστε την πετσέτα, αλλά φροντίστε να ανασηκώνετε τακτικά το σίδερο για να μην κάψετε τα παπούτσια σας! Ανάλογα με το πόσο μεγάλες/βαθιές είναι οι ραγάδες στα παπούτσια θα εξαρτηθεί και ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να σιδερώσετε τις ραγάδες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: pronews

3+1 συμβουλές για να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια!

Ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ είναι τα παπούτσια. Είναι γεγονός αυτό, ας μη γελιόμαστε. Οι περισσότερες από εμάς, έχουμε πάνω από 2-3 ζευγάρια παπούτσια στην ντουλάπα μας, και λογικό. Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αλλάξει ολωσδιόλου μια μας εμφάνιση. Να την μετατρέψει από την πιο βαρετή στην πιο εντυπωσιακή, αν και εφόσον είναι το κατάλληλο σχέδιο.

Αλλά πώς επιλέγουμε το σωστό σχέδιο ή στιλ παπουτσιού; Εδώ τίθεται το ζήτημα. Ειδικά, αν πρόκειται να επενδύσουμε σε ένα πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια, πώς ξέρουμε ότι πρόκειται να κάνουμε την σωστή αγορά; Υπάρχουν μυστικά που θα απομακρύνουν όποια ανασφάλεια κι αν αισθάνεσαι λίγο πριν κάνεις αυτή την σημαντική αγορά. Δείτε από Zara: Αυτή είναι η τέλεια πλατφόρμα με αγκράφα και κοστίζει μόνο 35,95 ευρώ!

Τέλεια εφαρμογή
Ίσως και ο σημαντικότερος παράγοντας που θα καθορίσει αν πρέπει να προχωρήσεις με την αγορά παπουτσιών: η εφαρμογή. Είναι άνετα; Εφαρμόζουν πάνω σου άψογα; Αν η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι θετική, τότε τρέξε στο ταμείο.

Προσοχή στις λεπτομέρειες
ΟΚ, βρήκες ένα ζευγάρι παπούτσια που σου αρέσει το σχέδιο και έχουν καλή εφαρμογή. Πρόσεξες τα πάντα πάνω σε αυτό το παπούτσι; Είναι όλα στην εντέλεια; Ειδικά, αν πρόκειται να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι παπούτσια, φρόντισε να είναι η κατασκευή τους άψογη. Από τις ραφές μέχρι και την σόλα αν είναι από δέρμα ή όχι κτλ.τ

Το σωστό τακούνι
Προσωπικά δεν είμαι άνθρωπος που φοράει τακούνια. Παρ' όλα αυτά, τα τακούνια κάνουν όλα τα παπούτσια να δείχνουν πιο προσεγμένα, ειδικά αν είναι πιο οικονομικά. Αν, λοιπόν, δεν πρόκειται να αγοράσεις αθλητικά, προτίμησε ένα ζευγάρι παπούτσια που έχουν έστω και λίγους πόντους τακουνιού. Αν δεν μπορείς να περπατήσεις εύκολα τα τακούνια, επίλεξε ένα παχύ το οποίο προσφέρει σταθερότητα στο περπάτημα. Ποιο styling ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας;

Η μονοχρωμία
Ένα ζευγάρι παπούτσια σε μονόχρωμη απόχρωση είναι πάντα μια καλή επένδυση. Ακόμα και το πιο τρελό σχέδιο να έχει αυτό το ζευγάρι παπούτσια, το να επιλέξεις ένα σε μια μόνο απόχρωση θα είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις εύκολα. Επίσης, η μονοχρωμία κάνει τα παπούτσια να δείχνουν πιο προσεγμένα (aka ακριβά) ακόμα και αν η κατασκευή τους δεν είναι άψογη..

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share