Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Aνατριχιαστικό: Πήγε να βάλει τα παπούτσια του και τον περίμενε μια έκπληξη! (Video)

Το περιστατικό προκαλεί τρόμο!

22 Μαΐου 2019 09:26
Aνατριχιαστικό:  Πήγε να βάλει τα παπούτσια του και τον περίμενε μια έκπληξη! (Video)

Ένας πελάτης ενός πανδοχείου στη Σαραμπούρι της κεντρικής Ταϊλάνδης επιστρέφοντας στο δωμάτιό του αντίκρισε κάτι που δεν το περίμενε.

Στον σωρό με τα παπούτσια που ήταν έξω από το δωμάτιό του έκρυβε μια έκπληξη, ένα φίδι, το οποίο προσπάθησε μάλιστα επανειλημμένως να επιτεθεί στον πυροσβέστη που κλήθηκε να το απομακρύνει!

Αρκετοί ακόμα ένοικοι πήγαν να πάρουν τα παπούτσια τους χωρίς να γνωρίζουν για το φίδι που καραδοκούσε κάτω από τη στοίβα.

Ο πυροσβέστης αναμετρήθηκε με το δίμετρο φίδι που είχε άγριες διαθέσεις. Έπειτα από μερικά λεπτά κοκορομαχίας ωστόσο, το ερπετό ήταν καθ’ οδόν για τη ζούγκλα.

«Αυτά τα φίδια δεν είναι δηλητηριώδη, είναι ακίνδυνα για τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να τα αναφέρουμε πάντα», σχολίασε μετά το περιστατικό ο πυροσβέστης Khun Chanwit.

Βίντεο σοκ: Φίδι δαγκώνει στο πρόσωπο άνδρα!

Τη σοκαριστική στιγμή όπου φίδι δαγκώνει στο πρόσωπο έναν άνδρα ενώ έμπαινε σπίτι του, κατέγραψε η κάμερα και το βίντεο είναι τρομακτικό!

Ο άνδρας όπου μένει στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, παρκάρει και περιχαρής πηγαίνει προς το σπίτι του και τη στιγμή όπου ανοίγει την πόρτα, το φίδι κάνει την επίθεσή του.

Το βίντεο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του, ενώ απ' ότι φαίνεται, το ερπετό βρισκόταν πάνω από την πόρτα του σπιτιού του και έτσι δεν έγινε αντιληπτό.

Παράλληλα, δείτε το λιονταράκι που καταφέρνει να ρίξει όλο το διαδίκτυο από γλύκα, καθώς προσπαθεί να βρυχηθεί αλλά δεν μπορεί!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share