Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Αναφιώτικα: To μέρος κάτω από την Ακρόπολη που σε ταξιδεύει στο Αιγαίο!

Πανέμορφα!

19 Μαΐου 2019 13:40
Αναφιώτικα: To μέρος κάτω από την Ακρόπολη που σε ταξιδεύει στο Αιγαίο!

Πλάνα που που σε αφήνουν άφωνο από τα Αναφιώτικα, την πιο παλιά συνοικία της Αθήνας, το μέρος που πραγματικά σε ταξιδεύει!

Νησιώτικα στενά, μιας άλλης εποχής. Από τότε που μερικοί εργάτες από την Ανάφη έχτισαν μια μικρογραφία του νησιού τους στη σκιά της Ακρόπολης.

Τα Αναφιώτικα, είναι μια συνοικία που από ψηλά θυμίζει μια «νησιώτικη φαβέλα» που σε ταξιδεύει στο Αιγαίο.

Απολαύστε το βίντεο από την ομάδα Up Drones:

Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά για το Μάτι!

Σοκαριστικό, αποκαλυπτικό και ανατριχιαστικό το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για την τραγωδία στο Μάτι. Δέκα μήνες μετά από την φονική πυρκαγιά που στέρησε τη ζωή σε 100 συναθρώπους μας, οι μνήμες ξυπνούν!

Δέκα μήνες μετά την πυρκαγιά στο Μάτι όπου θρηνήσαμε 100 ανθρώπους, ακόμη παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη τόσο σε επίπεδο συντονισμού όσο και σε επίπεδο επικοινωνιών μεταξύ πυροσβεστικής, αστυνομίας και Πολίτικης Προστασίας.

Εθελοντές και υπαλληλοι της Πολιτικής Προστασίας διηγήθηκαν στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά τις στιγμές της τραγωδίας.

Δείτε το ξανά στο Athensmagazine.gr:

Δέος στον Πειραιά: Έδεσε στο λιμάνι το μαγευτικό κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas!

Στον Πειραιά βρίσκεται από το πρωί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Το «Spectrum of the Seas» της εταιρείας Royal Caribbean, το οποίο βρίσκεται στο πρώτο του ταξίδι, έφτασε στον λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο μεταφέρει 3.000 επιβάτες, παραδόθηκε στην εταιρεία στις αρχές Απριλίου και ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι πριν από πέντε ημέρες από τη Βαρκελώνη.

ο κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία του σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ειδικά για την κινεζική αγορά.

Δέος στον Πειραιά: Έδεσε στο λιμάνι το μαγευτικό κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas! (video)

Ανήκει στην αμερικανική Royal Caribbean International (RCI) που ιδρύθηκε το 1968 και σήμερα έχει πάνω από το 1/5 της παγκόσμιας αγοράς κρουαζιερόπλοιων. Το σκάφος Spectrum σχεδιάστηκε ειδικά για πελάτες από χώρες της Κίνας και της Νότιας Ασίας.

Η εναρκτήρια κρουαζιέρα του είναι από τη Βαρκελώνη έως το Ντουμπάι ενώ το δεύτερο τμήμα της κρουαζιέρας είναι από το Ντουμπάι στη Σιγκαπούρη (14-νυχτερινό ταξίδι με θέμα "Spice Route Cruise") και αναχώρηση στις 4 Μαΐου 2019.

Δέος στον Πειραιά: Έδεσε στο λιμάνι το μαγευτικό κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas! (video)

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share