Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: Εκσφενδονίστηκε στον αέρα αλλά δεν έπαθε τίποτα!

Απίστευτο!

18 Μαΐου 2019 12:48
Σοκαριστικό: Εκσφενδονίστηκε στον αέρα αλλά δεν έπαθε τίποτα!

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το σοκαριστικό τροχαίο μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας μοτοσυκλέτας.

Ο οδηγός του δικύκλου εκσφενδονίστηκε στον αέρα, αλλά ως εκ θαύματος δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.

Το αυτοκίνητο "εμβολίζει" την μοτοσυκλέτα που βγαίνει από ένα γκαράζ στο Uttar Pradesh, της Ινδίας. Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός σηκώνεται από το έδαφος σώος και αβλαβής.

Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα σπρώχνει 74χρονο από λεωφορείο και σκοτώνεται!

Ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας άνδρας να σπρώχνεται έξω από λεωφορείο με τέτοια δύναμη και τελικά να χάσει τη ζωή του.

Ο 74χρονος Serge Fournier φέρεται να ζήτησε από μία συνεπιβάτιδά του να είναι περισσότερο ευγενική, όταν ξαφνικά εκείνη τον σπρώχνει και προσγειώνεται με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο.

Η γυναίκα, ονόματι Καντέσα Μισέλ Μπίσοπ, αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία, καθώς το σπρώξιμο είχε θανατηφόρα εξέλιξη.

Το περιστατικό σηνέβη στις 21 Μαρτίου στο Λας Βέγκας, ενώ στις 23 Απριλίου ο θάνατος του 74χρονου χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία από τον ιατροδικαστή της κομητείας. Νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο για ένα μήνα πριν υποκύψει στα τραύματά του.

Η Μπίσοπ συνελήφθη τη Δευτέρα έπειτα από ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου την Τρίτη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share