Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στιγμές χαλάρωσης για τον Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Ρώμη! (Video)

Δείτε το βίντεο...

17 Μαΐου 2019 09:00
Στιγμές χαλάρωσης για τον Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Ρώμη! (Video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη τις τελευταίες μέρες πάνε από τον ένα θρίαμβο στον άλλον. Έτσι λοιπόν, χρειάζονται και λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν ώστε να πάρουν δύναμη και να συνεχίζουν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Casa Delle Armi του Foro Italico και εκεί πέρασαν κάποιες χαλαρές στιγμές αφήνοντας τις ρακέτες και δείχνοντας τις ικανότητες τους στο ποδόσφαιρο. Αρχικά έπαιξαν μεταξύ τους κεφαλιές, με μια μεγάλη μπάλα του τένις. Εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στην πισίνα. Έτσι το άλλαξαν διαγωνίστηκαν στο ποιος θα κάνει τα περισσότερα «ποδαράκια» με την μπάλα στα πόδια.

Και εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε την Μαρία Σάκκαρη. Τη συγκεκριμένη μονομαχία τράβηξε και το επίσημο κανάλι της WTA στο YouTube.

Στη Ρώμη θα συνεχίσει και η Μαρία Σάκκαρη!

Τεράστια πρόκριση και για την Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη που θα συνεχίσει και εκείνη στην Ρώμη!

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε πριν από λίγο την Ανέτ Κονταβέιτ 2-0 (6-3, 6-2) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Ρώμης, όπου θα αντιμετωπίσει αργά το βράδυ (22:30) την Πέτρα Κβίτοβα που νίκησε 2-0 (6-0, 6-1) τη Γιούλια Πουτίντσεβα.

Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την 9η νίκη στους 10 τελευταίους της αγώνες σε χωμάτινη επιφάνεια!

H Kβίτοβα είναι το Νο2 του ταμπλό (και Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) και με τη Σάκκαρη έχει βρεθεί μία φορά φέτος αντιμέτωπη, στο τουρνουά του Μαϊάμι όπου επικράτησε με 2-0 (6-1, 6-4).

Η έκπληξη της ημέρας το γυναικείο τουρνουά της Ρώμης, ήταν ο αποκλεισμός της Σιμόνα Χάλεπ από την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο44) με 2-1 (2-6, 7-5. 6-3).

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Άνετη" πρόκριση στον 3ο γύρο του μάστερς της Ρώμης!

"Άνετη" πρόκριση στον 3ο γύρο του μάστερς της Ρώμης είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα!

Ο Τσιτσιπάς δεν είχε προβλήματα απέναντι στο 17χρονο Ιταλό (Νο263) τον οποίο νίκησε σε περίπου 77 λεπτά (6-3, 6-2). Με τη σημερινή του νίκη ο 20χρονος Έλληνας ανεβαίνει στο Νο6 απειλώντας πλέον και τον Αλεάντερ Ζβέρεφ στο Νο5.

Ο Γερμανός έχει 4.155 βαθμούς με τον Τσιτσιπά να είναι αυτή τη στιγμή στους 3.810 και να αντιμετωπίζει στον 3ο γύρο (ο αγώνας διεξάγεται σήμερα το βράδυ με αρχική ώρα έναρξης τις 21:00, λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν χθες με τον καιρό) το νικητή από το ζευγάρι Ράντου Άλμποτ – Φάμπιο Φονίνι. Αν περάσει και αυτό το εμπόδιο τότε στα προημιτελικά θα παίξει με το νικητή της αναμέτρησης Ρότζερ Φέντερερ – Μπόρνα Τσόριτς.

Αρκετές εκπλήξεις είχαμε στα υπόλοιπα παιχνίδια, με τον 35χρονο Φερνάντο Βερντάσκο (Νο38) να πετάει εκτός τουρνουά τον φορμαρισμένο Ντόμινικ Τιμ (Νο4) με 2-1 (4-6, 6-4. 7-5) και τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ (Νο51) να κερδίζει εύκολα τον Μάριν Τσίλιτς (Νο10) 2-0 (6-2. 6-3).

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, στην επανεμφάνιση του δεν είχε πρόβλημα κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν τον οποίο νίκησε 2-0 (6-4, 6-2), ενώ και ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε σχετικά εύκολα επί του Ζοάο Σόουζα 2-0 (6-4, 6-3). Σαρωτικός ήταν ο Ράφα Ναδάλ που έχασε μόνο ένα γκέιμ στο 2-0 (6-0, 6-1) επί του Ζερεμί Σαρντί. Κανένα πρόβλημα και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που νίκησε 2-0 (6-1, 6-3) τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Tην παράσταση σήμερα έκλεψε ο Νικόλας Κύργιος ο οποίος στην αναμέτρηση του με τον Κάσπερ Ρουντ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 σετ και 2-1 γκέιμ υπέρ του Νορβηγού στο τρίτο σετ, πέταξε μια καρέκλα στον αγωνιστικό χώρο, μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share