Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αξιολάτρευτα σκυλιά που προσφέρουν τρομερό γέλιο!

Αξιαγάπητα!

17 Μαΐου 2019 08:18
Αξιολάτρευτα σκυλιά που προσφέρουν τρομερό γέλιο!

Πολλές είναι οι φορές, που τα αξιολάτρευτα σκυλιά προσφέρουν τρομερό γέλιο!

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr, σας βρήκαμε ένα βίντεο με σκυλάκια, το οποίο θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια!

Απολαύστε το!

Ξεκαρδιστικές στιγμές από ατυχηματα που είχαν...οι τετράποδοι φίλοι μας!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βλέπεις το τετράποδο φίλο σου να παίζει και να σου φτιάχνει τη διάθεση!Πόσο μάλλον αν βλέπεις τις γκάφες που κάνει! Χαριτωμένες σκηνές με ζώα και ανθρώπους να παίζουν και να μας χαρίχουν άφθονο γέλιο!

Στο βιντεάκι εκτός από όλα τα παραπάνω μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να λατρέψουμε ακόμα περισσότερο τα ζώα!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Απίστευτο: Φάλαινα επιστρέφει κινητό που έπεσε στη θάλασσα!

Απίστευτο και όμως αληθινό, μία φάλαινα μπελούγκα επιστρέφει ένα κινητό που έπεσε στη θάλασσα στην ιδιοκτήτριά του καταγράφει viral βίντεο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ιsa Opdahl έκανε βόλτα με σκάφος φίλων στο λιμάνι Χάμερφεστ της Νορβηγίας την Δευτέρα, όταν ξαφνικά το iphone της έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Στο βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στον λογαριασμό της στο Instagram, η χαριτωμένη λευκή φάλαινα εμφανίζεται να αναδύεται από το νερό με τη συσκευή στο στόμα της. Σύμφωνα με ορισμένα διεθνή ΜΜΕ, η «ευγενική» φαλαινίτσα του viral βίντεο είναι η ίδια με την λευκή μπελούγκα που τράβηξε την προσοχή του τοπικού Τύπου πριν από μερικές μέρες, όταν εντοπίστηκε στα ύδατα της χώρας φορώντας με ένα μυστηριώδες λουρί, πάνω στο οποίο ήταν στερεωμένη μια κάμερα.

Ειδικοί της θαλάσσιας ζωής είχαν δηλώσει τότε ότι πιθανότατα το ζώο «απέδρασε» από κάποιο εκπαιδευτικό κέντρο του Ρωσικού Ναυτικού.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share