Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο βίντεο: Φάλαινες και δελφίνια παίζουν στις ιρλανδικές ακτές! (Video)

Εντυπωσιακό!

15 Μαΐου 2019 12:08
Απίστευτο βίντεο: Φάλαινες και δελφίνια παίζουν στις ιρλανδικές ακτές! (Video)

H οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής κατέγραψε με drone ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο με ένα κοπάδι δελφινιών να παίζει με μεγάπτερες φάλαινες στην ακτή της Ιρλανδίας.

To βίντεο δείχνει τέσσερις φάλαινες να εμφανίζονται να ανεβαίνουν στην επιφάνεια του ωκεανού και να σχηματίζουν πίδακες νερού με την εκπνοή τους.

Γύρω από τα γιγάντια θαλάσσια θηλαστικά κολυμπούν και ελίσσονται περίπου δέκα δελφίνια.

Οι φάλαινες στη συνέχεια εξαφανίζονται καθώς κατεβαίνουν στα βάθη του Ατλαντικού. Το πλάνο καταγράφηκε από την Ιρλανδική Ομάδα για τις φάλαινες και τα Δελφίνια (IWDG) σε ερευνητικό ταξίδι τον περασμένο μήνα.

Το πλάνο καταγράφηκε από την Ιρλανδική Ομάδα για τις Φάλαινες και τα Δελφίνια (IWDG) σε ερευνητικό ταξίδι τον περασμένο μήνα.

Απίστευτο: Φάλαινα επιστρέφει κινητό που έπεσε στη θάλασσα! (Video)
To βίντεο έχει γίνει viral!

Απίστευτο και όμως αληθινό, μία φάλαινα μπελούγκα επιστρέφει ένα κινητό που έπεσε στη θάλασσα στην ιδιοκτήτριά του καταγράφει viral βίντεο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ιsa Opdahl έκανε βόλτα με σκάφος φίλων στο λιμάνι Χάμερφεστ της Νορβηγίας την Δευτέρα, όταν ξαφνικά το iphone της έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Στο βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στον λογαριασμό της στο Instagram, η χαριτωμένη λευκή φάλαινα εμφανίζεται να αναδύεται από το νερό με τη συσκευή στο στόμα της.

Σύμφωνα με ορισμένα διεθνή ΜΜΕ, η «ευγενική» φαλαινίτσα του viral βίντεο είναι η ίδια με την λευκή μπελούγκα που τράβηξε την προσοχή του τοπικού Τύπου πριν από μερικές μέρες, όταν εντοπίστηκε στα ύδατα της χώρας φορώντας με ένα μυστηριώδες λουρί, πάνω στο οποίο ήταν στερεωμένη μια κάμερα.

Ειδικοί της θαλάσσιας ζωής είχαν δηλώσει τότε ότι πιθανότατα το ζώο «απέδρασε» από κάποιο εκπαιδευτικό κέντρο του Ρωσικού Ναυτικού.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share