Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και όμως «συνέλαβαν»...Θαλάσσιο λιοντάρι!

Έμοιαζε να γνωρίζει ακριβώς τι να κάνει!

14 Μαΐου 2019 07:59
Και όμως «συνέλαβαν»...Θαλάσσιο λιοντάρι!

Η αστυνομία εντόπισε τον θαλάσσιο λέοντα να κάθεται στην άκρη αυτοκινητοδρόμου στα νότια του Σαν Φραντσίσκο και...«συνελήφθη»!

Μόλις τους είδε, το θαλάσσιο θηλαστικό έμοιαζε να γνωρίζει ακριβώς τι να κάνει!

Πήδηξε στο πίσω μέρος του περιπολικού και τους άφησε να το οδηγήσουν εκεί που έπρεπε. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν καλός συνεπιβάτης, παραμένοντας ήρεμος καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Το ζώο μεταφέρθηκε στο κέντρο θαλάσσιων θηλαστικών, με τους εθελοντές να εκτιμούν πως κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι η πρώτη φορά που το σκάει.

Tεράστιο σκάνδαλο: Ο σταρ του YouTube James Charles έχασε 2,5 εκατ. followers σε λίγα 24ωρα! (Video)

Ένα σκάνδαλο «συγκλονίζει» το YouTube τις τελευταίες ώρες δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της πλατφόρμας, τον 19χρονο make up guru, James Charles.

Ο James Charles, έχει γίνει ήδη εκατομμυριούχος μέσα από τα βιντεάκια του για το μακιγιάζ και τα προϊόντα με τη φίρμα του, έχει χάσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε λίγα 24ωρα.

Κι όλα αυτά, εξαιτίας του βίντεο που ανάρτησε μια διάσημη beauty vlogger και φίλη του στο YouTube, με το οποίο τον «ξεμπροστιάζει».

Ειδικότερα, από περίπου 16,5 εκατ. συνδρομητές πριν από λίγες μέρες, ο αριθμός των followers του James Charles έχει πέσει στα 13,9 εκατομμύρια και η πτώση συνεχίζεται ακάθεκτη!

Μεταξύ των διασήμων που έχουν κάνει unsubscribe τις τελευταίες ώρες στον James Charles είναι η Κάιλι Τζένερ, η Ντέμι Λοβάτο, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κέιτι Πέρι και η Μάιλι Σάιρους.


Δύο μέρες αφότου η 37χρονη Tati Westbrook δημοσίευσε το βίντεό της, στο οποίο χαρακτηρίζει τον πρώην προστατευόμενό της «αχάριστο», «εκμεταλλευτή» και «σεξουαλικό αρπακτικό», η μαζική αποχώρηση των follower του νεαρού μέικ απ άρτιστ, συνεχίζεται ακάθεκτη.

Το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο 19χρονος στην πλατφόρμα, όπου με δάκρυα στα μάτια ζητάει συγχώρεση από την «μέντορά» του, δεν έδειξε να έπεισε κανέναν.

Σύμφωνα με την 37χρονη beauty blogger, που «έθαψε» άγρια τον πρώην φίλο της σε ένα 45λεπτο βίντεο, ο James Charles «πούλησε» την φιλία τους στηρίζοντας μια εταιρεία ανταγωνιστική με τη δική της, χωρίς μάλιστα να της πει το παραμικρό.

Το γεγονός ότι η ίδια η Tati Westbrook και ο σύζυγός της είχαν περάσει ατέλειωτες ώρες και μέρες βοηθώντας τον «μικρό James» στο ξεκίνημά του, χωρίς να ζητήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα έκανε την προδοσία του «ασυγχώρητη» για την beauty blogger, ένα από τα πιο σεβαστά πρόσωπα του χώρου.

Η Tati όμως αναφέρθηκε και στην απαράδεκτη συμπεριφορά «σεξουαλικού αρπακτικού» του νεαρού γκέι άνδρα, που φέρεται να «τα 'ρίχνει» συνεχώς σε στρέιτ αγόρια, προσπαθώντας να τα παρασύρει στο κρεβάτι του με εκβιασμούς και υπουλες συμπεριφορές.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share