Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Game of thrones: Nέα γκάφα απο την παραγωγή με το χέρι του Jaime Lannister! (Video)

Τι γίνεται με τις γκάφες;

14 Μαΐου 2019 07:44
Game of thrones: Nέα γκάφα απο την παραγωγή με το χέρι του Jaime Lannister! (Video)

Δεν έφτανε μόνο ένα λάθος και τον ντόρο γύρω από τον περιβόητο καφέ της Ντενέρις, στο χθεσινό επεισόδιο ξαν'α είδαμε νέα γκάφα που εμφανίστηκε στον κόσμο του Game of Thrones.
Τι γίνεται με τις γκάφες;

Η απάντηση του HBO στον καφέ της Ντενέρις πριν από λίγες μέρες ήταν αστεία και αποστομωτική. Αλλά για να δούμε τι θα πει για την καινούρια γκάφα.

Ποια είναι; Ένα χέρι. Και μάλιστα ένα κομμένο χέρι που εμφανίζεται ξαφνικά.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου που προβλήθηκε τα ξημερώματα, ο Τζέιμι Λάνιστερ εμφανίζεται σε μία σκηνή να αγκαλιάζει την Σέρσεϊ Λάνιστερ με το δεξί του χέρι να ακουμπά την πλάτη της.

Game of thrones: Nέα γκάφα απο την παραγωγή με το χέρι του Jaime Lannister!

Και όλα θα ήταν καλά, αν το χέρι αυτό δεν είχε... κοπεί στον τρίτο κύκλο της σειράς και δεν είχε αντικατασταθεί σύμφωνα με το σενάριο με μία κατασκευή, η οποία δεν επιτρέπει στον πρωταγωνιστή να λυγίσει το «χέρι» του.


Game Of Thrones: Πρωταγωνίστριες αποκάλυψαν το τέλος της σειράς!

Οι πρωταγωνίστριες αποκάλυψαν το τέλος της σειράς Game Of Thrones! Τι θα γίνει στο τέλος της αγαπημένης σειράς που καθηλώνει κάθε φορά πολλά εκατομμύρια φανς;

Η Σάνσα και η Άρια Σταρκ πέρασαν πολλά, όμως, επιβίωσαν και δίνουν πλέον ραντεβού στο μεγάλο φινάλε του «GoT»

Η μία είναι η Κυρία του Βορρά, που προσπαθεί να σώσει το λαό της από τους στρατούς του Βασιλιά της Νύχτας.

Game Of Thrones

Η άλλη έχει ορκιστεί να εκπληρώσει μία λίστα θανάτου, βγάζοντας έναν έναν από τη μέση όσους αδίκησαν την ίδια και την οικογένεια της.

Πώς ήταν το κλίμα όταν διαβάζατε τα σενάρια του τελευταίου κύκλου;

Σόφι Τέρνερ: Όλοι ήταν εκεί. Ήταν πολύ συγκινητικό. Το είχαμε κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά δεν είχαν έρθει όλοι. Αυτή τη φορά…

Game Of Thrones

Μέιζι Γουίλιαμς: Όλοι ήταν εκεί. Παραγωγοί, επικεφαλής τμημάτων. Ήταν όλοι εκεί και ήταν πολύ συγκινητικό.

Σ.Τ.: Ναι. Ο Κιτ (Χάρινγκτον} τα διάβασε τότε για πρώτη φορά και ήταν αστείο. Μπορούσες να τον ακούς σε κάθε σκηνή να αφήνει ένα αναστεναγμό.

Κοιτάζοντας τη σειρά προς τα πίσω, πώς άλλαξε μέσα στις 8 σεζόν;

Σ.Τ.: Η σκηνή που άλλαξε το πώς έβλεπα, εγώ-τη σειρά, ήταν στο ένατο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, με το θάνατο του Νεντ Σταρκ (Σον Μπιν). Τότε έγινε φανερό ότι δεν θα είναι μια ακόμη σειρά του είδους, θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Για το χαρακτήρα μου, η σκηνή που σκοτώνει τον Ράμσεϊ ήταν του τύπου «αυτή είναι η Σάνσα!».

Μ. Γ.: Νομίζω ότι στις τελευταίες σεζόν, όλες οι γυναίκες άρχισαν να γίνονται αυτόνομες. Πρώτον, αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε κανείς να προβλέψει. Δεύτερον, έχει νόημα. Όταν διαβάζεις τη σειρά και τις ιστορίες και το πώς οι χαρακτήρες παίζουν το παιχνίδι, οι πέντε αυτές γυναίκες έχουν κάθε δικαίωμα να βρίσκονται εκεί. Αυτό ήταν κάτι στο οποίο ελπίζαμε, αλλά το γεγονός ότι όντως η σειρά πηγαίνει σε αυτήν την κατεύθυνση, την κάνει τόσο δυναμική σε αντίθεση με πολλά άλλα σίριαλ.

Game Of Thrones

Πώς ήταν η τελευταία μέρα, όταν τελειώσατε όλοι το γύρισμα;

Μ.Γ.: Έχω ήδη πει ότι η βιομηχανία αυτή είναι δύσκολη, αλλά το να επιστρέφεις στο γύρισμα της συγκεκριμένης σειράς, άξιζε πάντα τον κόπο και όλοι ήταν σαν οικογένεια. Ο καθένας ήταν πολύ συγκινημένος, βλέποντας όλους να τελειώνουν τη δουλειά. Όλοι, όμως, ήταν σύντομοι, στη σκέψη ότι έχουν ειπωθεί πολλά.

Σ.Τ.: Η τελευταία μου σκηνή ήταν ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα. Τη γυρίσαμε στην Ισπανία. Όλοι οι άλλοι μπορούσαν να φορούν ένα γιλέκο πάγου για να δροσίζονται, εκτός από εμένα, γιατί το κοστούμι μου ήταν πολύ στενό. Τους παρακαλούσα να τελειώσουμε. Και όταν έγινε και έβγαλαν λόγο για το φινάλε, ξέσπασα σε δάκρυα και ήμουν απαρηγόρητη για ώρες. Ήμουν ένα ερείπιο».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share