Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κωστής Μαραβέγιας: Tραγουδά με τη νικήτρια του φετινού The Voice! (Video)

Η Λεμονιά Μπέζα ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού The Voice!

13 Μαΐου 2019 12:20
Κωστής Μαραβέγιας: Tραγουδά με τη νικήτρια του φετινού The Voice! (Video)

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού «The Voice of Greece» από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια κυκλοφορεί το πρώτο της δισκογραφικό single.

Το «Ποτέ Ξανά Μαζί» είναι μια διασκευή της γνωστής επιτυχίας που γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια με τη φωνή του Κωστή Μαραβέγια από το δίσκο του «Maraveyas Ilegal Live Στον Κήπο Του Μεγάρου».

Ο μέντορας της Λεμονιάς στον 3ο κύκλο του The Voice of Greece, χάρισε το τραγούδι του στη νικήτρια της ομάδας του, ενώ συμμετέχει και ως special guest στο πρώτο της βίντεο κλιπ το οποίο κυκλοφορεί σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μακρή.

Μάλιστα, η Λεμονιά Μπέζα θα συμμετάσχει ως opening act και στη μεγάλη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού στις 20 Ιουνίου.

Το «Ποτέ Ξανά Μαζί» είναι μία δροσερή μελωδική μπαλάντα και κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal



Κωστής Μαραβέγιας: Μα πόσο πιο ρομαντικός να γίνει για την Τόνια Σωτηροπούλου;

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν με τίποτα! Πόσο όμως πιο ρομαντικός μπορεί να γίνει για την Τόνια Σωτηροπούλου ο Κωστής Μαραβέγιας;

Με τον πιο ρομαντικό τρόπο ευχήθηκε χρόνια πολλά ο Κωστής Μαραβέγιας στην αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.

Το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο και δεν το κρύβει από τα social media, μιας και ο τραγουδιστής της έκανε την πιο όμορφη ερωτική εξομολόγηση.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, δημοσίευσε αρχικά στα instastories μια φωτογραφία της Τόνιας Σωτηροπούλου γράφοντας με τρυφερά λόγια: «Ένας υπέροχος άνθρωπος που φέρνει ζωή και χρώμα. Σήμερα διπλή γιορτή! Χρόνια πολλά! Οι ευχές μου ακολουθούν μετά μουσικής και βίντεο».

Μάλιστα στη συνέχεια, μοιράστηκε βίντεο τα οποία συνόδευε μουσική, από διάφορες στιγμές της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Πηγή: youweekly.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share