Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ισπανία: Η τσουλήθρα του τρόμου - «Λουκέτο» μετά από μόλις 24 ώρες! (Video)

«Οι οδοντίατροι θα τρίβουν τα χέρια τους»

13 Μαΐου 2019 09:40
Ισπανία: Η τσουλήθρα του τρόμου - «Λουκέτο» μετά από μόλις 24 ώρες! (Video)

O λόγος κατασκευή της πελώριας τσουλήθρας στην πόλη Εστέπονα, στην ισπανική Κόστα ντελ Σολ, ήταν να «γλιτώσει» τους πολυάριθμους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους από ένα 10λεπτο περπάτημα.

Τα άτομα που σχεδίασαν την τσουλήθρα μάλλον έβαλαν σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια των πολιτών.

Το αποτέλεσμα ήταν η «τουριστική ατραξιόν» να κλείσει μόλις ένα 24ωρο αφότου άνοιξε, λόγω αναφορών για ατυχήματα.

Σύμφωνα με τον Guardian, η τσουλήθρα έχει μήκος 38 μέτρα, είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, και φημολογείται ότι είναι η μεγαλύτερη της Ισπανίας.

Όσο για την κλίση της, αυτή κυμαίνεται στις 32-34 μοίρες, γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη πολύ μεγάλης ταχύτητας από όσους επιχειρούν να την χρησιμοποιήσουν, χωρίς να ακολουθούν τις οδηγίες των κατασκευαστών.

Τα εγκαίνια της τσουλήθρας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη και δεν ήταν λίγοι οι τολμηροί που έσπευσαν να την δοκιμάσουν. Ωστόσο βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν κόσμο να... εκτοξεύεται από την άκρη της τσουλήθρας τουλάχιστον δύο μέτρα πάνω στην άμμο.

«Η τσουλήθρα της Εστέπονα είναι τελείως σκ@τα. Τη χρησιμοποίησα και χτύπησα άσχημα. Πετάχτηκα δύο μέτρα μακριά και η αστυνομία απλά γέλαγε», έγραψε μία γυναίκα στο Twitter, ποστάροντας μάλιστα και φωτογραφίες των γδαρμένων της αγκώνων. «Δεν μπορώ να σας δείξω τον πισινό μου, αλλά είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση», συμπλήρωσε η γυναίκα στην ανάρτησή της.

Μιχάλης Ρακιντζής: Η Επική «επιστροφή» του με το S.A.G.A.P.O (Video)

Bρίσκόμαστε στις μέρες που όλα γυρνούν γύρω απο την Eurovision και ο Μιχάλης Ρακιντζής επέστρεψε με το θρυλικό και viral τραγούδι S.A.G.A.P.O.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής πρωταγωνιστεί σε νέα διαφήμιση και μας δείχνει πως έχει χιούμορ. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος και παίζει τον εαυτό του, ξυπνώντας μνήμες από τη συμμετοχή του στo διαγωνισμό το 2002 με το S.A.G.A.P.O.!

Μαζί του ένας νεαρός που κάνει μπάνιο, μια κοπέλα που οδηγά, μια παρέα που διασκεδάζει με καραόκε. Κοινός παρονομαστής το τραγούδι και ο ίδιος ο Μιχάλης Ρακιντζής που εμφανίζεται μπροστά τους και δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να πουν το τραγούδι του σωστά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share