Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Μιχάλης Ρακιντζής: Η Επική «επιστροφή» του με το S.A.G.A.P.O (Video)

Ξυπνώντας μνήμες από τη συμμετοχή του στo διαγωνισμό!

13 Μαΐου 2019 07:50
Μιχάλης Ρακιντζής: Η Επική «επιστροφή»  του με το S.A.G.A.P.O (Video)

Bρίσκόμαστε στις μέρες που όλα γυρνούν γύρω απο την Eurovision και ο Μιχάλης Ρακιντζής επέστρεψε με το θρυλικό και viral τραγούδι S.A.G.A.P.O.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής πρωταγωνιστεί σε νέα διαφήμιση και μας δείχνει πως έχει χιούμορ. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος και παίζει τον εαυτό του, ξυπνώντας μνήμες από τη συμμετοχή του στo διαγωνισμό το 2002 με το S.A.G.A.P.O.!

Μαζί του ένας νεαρός που κάνει μπάνιο, μια κοπέλα που οδηγά, μια παρέα που διασκεδάζει με καραόκε. Κοινός παρονομαστής το τραγούδι και ο ίδιος ο Μιχάλης Ρακιντζής που εμφανίζεται μπροστά τους και δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να πουν το τραγούδι του σωστά.

Απίστευτο: Ξενοδοχείο προσφέρει διαμονή μέσα σε βαρέλια τεκίλας! (Video)

Στην πόλη Τεκίλα του Μεξικού ένα διαφορετικό ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του αλκοολούχου ποτού.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Κάρλος Ερνάντες, διαβεβαιώνει ότι τα καταλύματά του που βρίσκονται στην πόλη που παράγει την τεκίλα στο δυτικό Μεξικό «είναι μοναδικά στον κόσμο».

Τα 34 δωμάτια σε σχήμα μεγάλου βαρελιού τεκίλας βρίσκονται διάσπαρτα σε χωράφια αγαύης, που είναι το φυτό από το οποίο προέρχεται η τεκίλα.

«Αντί για κήπους, υπάρχουν φυτά αγαύης», σχολίασε ο ιδιοκτήτης, που είναι και παραγωγός τεκίλας.

Τα δωμάτια αυτά είναι διακοσμημένα με αντικείμενα που συνδέονται με την τεκίλα, τη διαδικασία απόσταξής της και την ιστορία της, προσθέτει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του πριν από 18 μήνες.

«Ελπίζουμε ότι αν κάποιος κοιμηθεί σε ένα βαρέλι θα βγει από αυτό καλύτερος», σημείωσε ο Ερνάντες, κάνοντας έναν παραλληλισμό με την τεκίλα.

Οι τουρίστες θα μπορούν επίσης να παρασκευάσουν την δική τους τεκίλα, ακολουθώντας όλη τη διαδικασία από την κοπή του φυτού.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share