Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Απίστευτο: Φάλαινα επιστρέφει κινητό που έπεσε στη θάλασσα! (Video)

To βίντεο έχει γίνει viral!

11 Μαΐου 2019 10:48
Απίστευτο: Φάλαινα επιστρέφει κινητό που έπεσε στη θάλασσα! (Video)

Απίστευτο και όμως αληθινό, μία φάλαινα μπελούγκα επιστρέφει ένα κινητό που έπεσε στη θάλασσα στην ιδιοκτήτριά του καταγράφει viral βίντεο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ιsa Opdahl έκανε βόλτα με σκάφος φίλων στο λιμάνι Χάμερφεστ της Νορβηγίας την Δευτέρα, όταν ξαφνικά το iphone της έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Στο βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στον λογαριασμό της στο Instagram, η χαριτωμένη λευκή φάλαινα εμφανίζεται να αναδύεται από το νερό με τη συσκευή στο στόμα της.Σύμφωνα με ορισμένα διεθνή ΜΜΕ, η «ευγενική» φαλαινίτσα του viral βίντεο είναι η ίδια με την λευκή μπελούγκα που τράβηξε την προσοχή του τοπικού Τύπου πριν από μερικές μέρες, όταν εντοπίστηκε στα ύδατα της χώρας φορώντας με ένα μυστηριώδες λουρί, πάνω στο οποίο ήταν στερεωμένη μια κάμερα.

Ειδικοί της θαλάσσιας ζωής είχαν δηλώσει τότε ότι πιθανότατα το ζώο «απέδρασε» από κάποιο εκπαιδευτικό κέντρο του Ρωσικού Ναυτικού.

Απεγκλώβησαν βραδύποδα από ηλεκτροφόρα καλώδια! (Video)

Ένας βραδύπους έχει πιαστεί από καλώδια ρεύματος στην Κόστα Ρίκα και αρνείται να κατέβει.

Όμως κατάφεραν να τον βοηθήσουν και να τον σώσουν απο ηλεκτροπληξία!

«Οδηγούσαμε και παρατηρήσαμε έναν βραδύποδα να έχει παγιδευτεί σε ηλεκτροφόρα καλώδια, χωρίς κοντινό δέντρο για να σκαρφαλώσει. Ξέρουμε ότι οι βραδύποδες παθαίνουν συχνά ηλεκτροπληξία από τα καλώδια, κι έτσι με τη βοήθεια των ντόπιων και κάποιων τουριστών καταφέραμε να τον απεγκλωβίσουμε και να τον επιστρέψουμε στο αγαπημένο του δέντρο στη ζούγκλα», είπε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που κατέγραψε το βίντεο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share