Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019

Απίστευτο: Ορειβάτης καταγράφει την στιγμή της πτώσης του! (Video)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες!

10 Μαΐου 2019 07:25
Απίστευτο: Ορειβάτης καταγράφει την στιγμή της πτώσης του! (Video)

Απίστευτες εικόνες θα δείτε στο παρακάτω βίντεο όταν ορειβάτης καταγράφει με κάμερα την πτώση του σε βράχια! Ο 26χρονος Κάιλ Γουόκερ επιχειρούσε ανάβαση σε πλαγιά στο Boulder Flatirons όταν έχασε τη λαβή του με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος περίπου 20 μέτρων.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή που ένας ορειβάτης έπεσε στο κενό κατά τη διάρκεια ανάβασης στο Κολοράντο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 26χρονος μετά την απώλεια της λαβής του χτυπάει για αρκετά δευτερόλεπτα πάνω σε βράχια μέχρι να σταματήσει τελικά η πτώση του.

Πτώση

Ο Γουόκερ, πάντως, αποδείχθηκε τυχερός καθώς επέζησε παρά τα σοβαρά τραύματα που υπέστη και ήδη έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 26χρονος υπέστη διάτρηση πνεύμονα, κατάγματα στους καρπούς, σε οχτώ πλευρά αλλά και στη λεκάνη του.

Ο ίδιος εξήγησε ότι το ατύχημα συνέβη όταν προσπάθησε να κάνει ένα τελευταίο άλμα για να φτάσει σε ένα σημείο για να ξεκουραστεί αλλά δεν τα κάταφερε.

Όσο για την πτώση του είπε ότι «είχα αποδεχθεί ότι θα πεθάνω και γι' αυτό δεν προσπάθησα να πιαστώ από κάπου και απλά αφέθηκα να πέσω».

Δείτε το βίντεο:

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο σκιτσογράφος Γιάννης Ιωάννου!

Θάνατος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Γιάννης Ιωάννου, ένας εκ των σημαντικότερων πολιτικών σκιτσογράφων της Μεταπολίτευσης. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή ύστερα από ανάρτηση στην ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Ο γνωστός σκιτσογράφος γεννήθηκε το 1944 στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το οποίο απόκτησε πτυχίο αρχιτεκτονικής το 1968. Στη συνέχεια, συνέχισε τις σπουδές του στην E.U.P., στο Παρίσι, και απόκτησε πτυχίο πολεοδομίας το 1972.

Θάνατος

Το 1975, παράλληλα με τη δουλειά του σε αρχιτεκτονικό γραφείο στο Παρίσι, δημοσίευσε για πρώτη φορά γελοιογραφίες στο πολιτικό περιοδικό «Αντί». Ακολούθως, δούλεψε σαν γελοιογράφος, πρώτα στο καθημερινό «Βήμα», με το ψευδώνυμο "ΙΩΑΝΝΟΥ" (76). Στη συνέχεια, δημοσίευσε στο σατιρικό «Ποντίκι», και έκανε το πολιτικό κόμικ «Ο Τρίτος Δρόμος» το 1982.

Επίσης, εργάστηκε στις εφημερίδες «Πρώτη», «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», και συνεργάστηκε με τα περιοδικά «Ταχυδρόμος», «Σχολιαστής», καθώς και με τις εκδόσεις της εφημερίδας «Έθνος».

Εξέδωσε πολλά άλμπουμ με σκίτσα του και συμμετείχε σε διεθνείς εκθέσεις γελοιογραφίας. Υπήρξε μέλος της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων και δημοσίευε καθημερινά σκίτσα του στο blog του, http//:yannis-ioannou.com.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share