Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκανε το απίστευτο: Η εντυπωσιακή μελαχρινή έγραψε ιστορία στον «Τροχό της Τύχης»! (video)

Ασύλληπτο!

9 Μαΐου 2019 12:05
Έκανε το απίστευτο: Η εντυπωσιακή μελαχρινή έγραψε ιστορία στον «Τροχό της Τύχης»! (video)

H παίκτρια που βρέθηκε απέναντι από τον Τροχό επιχείρησε το ακατόρθωτο. Ζήτησε να δοκιμάσει να πει τη ζητούμενη λέξη χωρίς να έχει βγει ούτε ένα γράμμα στο ταμπλό. Μόνη βοήθεια η κατηγορία του κουίζ, η οποία ήταν «Τραγουδιστές Pop και Rock».

Η εντυπωσιακή μελαχρινή ενημερώθηκε πως θα ήταν η δεύτερη μόλις παίκτρια στην ιστορία και η πρώτη της φετινής σεζόν που θα το πετύχαινε αυτό, αν είχε βρει τις σωστές λέξεις. Θα κέρδιζε μάλιστα 600 ευρώ απευθείας.

Η απάντησή της παίκτριας με το όνομα Φανή ήταν «Μικ Τζάγκερ Τζον Λένον» και αποδείχτηκε ότι είχε πέσει 100% μέσα, με τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και τον παρουσιαστή να πέφτει στα γόνατα και να πιάνει το κεφάλι του εντυπωσιασμένος.

Ο μεγαλύτερος γκαφατζής που έχει περάσει από τον "Τροχό της τύχης"!

Ένα απίστευτο περιστατικό στον αέρα του παιχνιδιού του Star "Ο τροχός της τύχης" παρακολουθήσαμε πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, ένας παίκτης είχε βρει όλες τις λέξεις που έλειπαν και του απέμενε μόνο μία λέξη!

Τότε, ο Γιώργος δεν κατάφερε να πει την φράση σωστά.

Η λέξη ήταν το όνομα του πασίγνωστου επιστήμονα και αστροφυσικού «Στίβεν Χοκινγκ», ωστόσο ο παίκτης φαίνεται να μην τον είχε ακούσει ποτέ ξανά.

Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και από την απάντησή του, καθώς ο παίκτης αντί για Στίβεν Χόκινγκ έδωσε την απάντηση... Στίβεν Χίκινγκ και μάλιστα εμφανιζόταν απόλυτα σίγουρος για την εύκολη νίκη του!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share