Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Δηλητηριώδης οχιά κολυμπά δίπλα σε παιδιά!

Σε ποτάμι της Αγγλίας!

8 Μαΐου 2019 17:11
Σοκ: Δηλητηριώδης οχιά κολυμπά δίπλα σε παιδιά!

Τα παιδιά παίζουν αμέριμνα σε ένα ποταμάκι έξω από το Πλίμουθ της Βρετανίας, όταν μια οχιά πέφτει από τα βράχια και προσγειώνεται δίπλα τους.

Το υλικό κατέγραψε η 31χρονη Samantha Clapp, όπου βλέπουμε πράγματι το φίδι να βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στα παιδιά

Εκπρόσωπος βρετανικού ζωολογικού δήλωσε πως το φίδι είναι πράγματι έχιδνα, θεωρεί ωστόσο πως είναι μωρό ακόμα: «Είναι σχεδόν σίγουρα οχιά, πρέπει όμως να είναι μικρή», είπε χαρακτηριστικά ο Mitchell Walker, καθησυχάζοντας τον κόσμο.

«Αν νιώσει ότι απειλείται, μπορεί να κολυμπήσει. Μοιάζει να θέλει να ξεφύγει από την κατάσταση, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω της και έχει ανησυχήσει».

Βίντεο σοκ: Φίδι δαγκώνει στο πρόσωπο άνδρα!

Τη σοκαριστική στιγμή όπου φίδι δαγκώνει στο πρόσωπο έναν άνδρα ενώ έμπαινε σπίτι του, κατέγραψε η κάμερα και το βίντεο είναι τρομακτικό!

Ο άνδρας όπου μένει στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, παρκάρει και περιχαρής πηγαίνει προς το σπίτι του και τη στιγμή όπου ανοίγει την πόρτα, το φίδι κάνει την επίθεσή του.

Το βίντεο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του, ενώ απ' ότι φαίνεται, το ερπετό βρισκόταν πάνω από την πόρτα του σπιτιού του και έτσι δεν έγινε αντιληπτό.

Ξεκαρδιστικές στιγμές από ατυχήματα που είχαν...οι τετράποδοι φίλοι μας!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βλέπεις το τετράποδο φίλο σου να παίζει και να σου φτιάχνει τη διάθεση!Πόσο μάλλον αν βλέπεις τις γκάφες που κάνει!

Χαριτωμένες σκηνές με ζώα και ανθρώπους να παίζουν και να μας χαρίχουν άφθονο γέλιο!

Στο βιντεάκι εκτός από όλα τα παραπάνω μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να λατρέψουμε ακόμα περισσότερο τα ζώα!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βίντεο σοκ: Λιοντάρι κατασπαράζει ένα τσιτάχ

Βίντεο σοκ: Λιοντάρι μάχεται ενάντια σε 20 ύαινες!

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share