Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα κλάψετε από τα γέλια: Είπε στο σκύλο του να σταματήσει και...

Δεν το περίμενε αυτό...

8 Μαΐου 2019 14:17
Θα κλάψετε από τα γέλια: Είπε στο σκύλο του να σταματήσει και...

Ο καλλιτέχνης Aaron Dissell και το κουτάβι του έχουν μια απίστευτα διασκεδαστική συνομιλία σε αυτό το βίντεο, είναι τόσο αξιολάτρευτο!

Ο Aaron Dissell συνεχίζει να λέει στο husky του να σταματήσει να γαβγίζει , αλλά αυτό δεν τον σταματάει! Συνεχίζει να γαβγίζει καθώς ο Ααρών του λέει πάλι να σταματήσει . Αυτός ο μικρός τύπος έχει σίγουρα κότσια!

Δεν εκφοβίζεται καθόλου όταν του ζητείται να σταματήσει πολλές φορές. Φαίνεται ότι ο μικρός σκυλάκος θέλει πάντα να λέει την τελευταία λέξη καθώς συνεχίζει να κλαψουρίζει και να γαβγίζει

Ο Ααρών συνεχίζει να λέει στο Husky να σταματήσει, λέγοντάς του ότι είναι κουτάβι και ότι δεν πρέπει να μιλάει έτσι σε έναν ενήλικο. Αφού ο Ααρών του λέει ότι είναι μωρό, κολλάει το πόδι του στο στόμα του! Πολύ αστείο! Ενώ το πόδι του είναι στο στόμα του, ο σκύλος τελικά σταματά να φωνάζει .

Ο Aaron ήταν ευτυχής που είδε ότι η συνομιλία είχε τελικά σταματήσει!

Αδιανόητο: Πρόστιμο 500 ευρώ για σκύλο που...γαβγίζει!

"Τον λέω τον σκύλο Όσκαρ, αλλά από τις πολλές φορές που έχω πάει στην αστυνομία τον έχω μετονομάσει σε "Παλαιοκώστα. Δεν γαβγίζει, μου στέλνουν εδώ και τρεις εβδομάδες το περιπολικό για να δουν αν γαβγίζει ο σκύλος. Στις τρεις εβδομάδες λοιπόν τον άκουσαν να γαβγίζει και με κάλεσαν πάλι στο τμήμα" δήλωσε ο κ. Φύσσας.

"Έχω πάει 10 φορές στο τμήμα. Μου έστειλαν 500 ευρώ πρόστιμο. Όταν το είδα μου ανέβηκε η πίεση, με πήγε η κόρη μου στο νοσοκομείο. 500 ευρώ γιατί ο γείτονας δεν μπορεί να ακούει ούτε ένα γάβγισμα γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί" τόνισε.

Πως να εκπαιδεύεσετε σωστά τον σκύλο σας!

Αν θα θέλετε να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας, η παρακολούθηση μαθημάτων από έναν επαγγελματία εκπαιδευτή θα ήταν η καλύτερη προσέγγιση, αν όμως δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, οι παρακάτω συμβουλές αποτελούν μια καλή αρχή για την εκπαίδευση του.

Υπάρχουν πολλές φιλοσοφίες και προσεγγίσεις για την σωστή εκπαίδευση των σκύλων, έτσι κάνετε την έρευνά σας και μάθετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς και το σκυλί σας...

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share