Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Προσπάθησε να γίνει φίλος με μια αλεπού αλλά έκανε λάθος! (Video)

Tην επόμενη φορά θα ξέρει τι τον περιμένει!

8 Μαΐου 2019 13:36
Προσπάθησε να γίνει φίλος με μια αλεπού αλλά έκανε λάθος! (Video)

Ο άντρας κατέγραψε τη συνάντησή του με μια αλεπού σε έναν δρόμο της Αυστραλίας.

Το άντρας φαίνεται να προσπαθεί να πιάσει φιλίες με την αλεπού, το ζώο όμως ενδιαφέρονταν περισσότερα για την τροφή του, όπως αποδείχθηκε, αφού του δάγκωσε το χέρι.

Την επόμενη φορά που θα θελήσει να προσεγγίσει ένα άγριο ζώο θα είναι σίγουρα πιο προσεκτικός.

Βίντεο σοκ: Φίδι δαγκώνει στο πρόσωπο άνδρα!

Τη σοκαριστική στιγμή όπου φίδι δαγκώνει στο πρόσωπο έναν άνδρα ενώ έμπαινε σπίτι του, κατέγραψε η κάμερα και το βίντεο είναι τρομακτικό!

Ο άνδρας όπου μένει στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, παρκάρει και περιχαρής πηγαίνει προς το σπίτι του και τη στιγμή όπου ανοίγει την πόρτα, το φίδι κάνει την επίθεσή του.

Το βίντεο κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του, ενώ απ' ότι φαίνεται, το ερπετό βρισκόταν πάνω από την πόρτα του σπιτιού του και έτσι δεν έγινε αντιληπτό.

Παράλληλα, δείτε το λιονταράκι που καταφέρνει να ρίξει όλο το διαδίκτυο από γλύκα, καθώς προσπαθεί να βρυχηθεί αλλά δεν μπορεί!

Ξεκαρδιστικές στιγμές από ατυχήματα που είχαν...οι τετράποδοι φίλοι μας!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βλέπεις το τετράποδο φίλο σου να παίζει και να σου φτιάχνει τη διάθεση!Πόσο μάλλον αν βλέπεις τις γκάφες που κάνει!

Χαριτωμένες σκηνές με ζώα και ανθρώπους να παίζουν και να μας χαρίχουν άφθονο γέλιο!

Στο βιντεάκι εκτός από όλα τα παραπάνω μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να λατρέψουμε ακόμα περισσότερο τα ζώα!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share