Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρήτη: Συγκινητικό βίντεο για το αλκοόλ και την ασφαλή οδήγηση!

Σκέψου το πριν καταστρέψεις τη ζωή σου και τις ζωές των άλλων…

7 Μαΐου 2019 12:21
Κρήτη: Συγκινητικό βίντεο για το αλκοόλ και την ασφαλή οδήγηση!

Συγκλονιστικό βίντεο από την Περιφέρεια Κρήτης αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα πιο σοβαρά θέματα τα τροχαία που μάλιστα είναι η πρώτη αιτία θανάτων στην χώρα μας.

Μέσα σε λίγα λεπτά η ιστορία ενός νέου ανθρώπου. Η διασκέδαση με τους φίλους του, κατέληξε μέσα σε λίγα λεπτά, σε τραγωδία.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό ενός 8χρονου κοριτσιού ενώ ο ίδιος καθηλωμένος σε μία αναπηρική καρέκλα να ζει με τις ενοχές του.

Μεξικό: Ταύρος έσπασε το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου! (Video)

Με πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπό «πλήρωσε» η γυναίκα ταυρομάχος στο Μεξικό την επιλογή της να «παίξει» με ταύρο ενώ ήταν γονατιστή.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η 32χρονη Χίλντα Τενόριο να έχει γονατίσει και να κουνάει το «κόκκινο πανί» στον ταύρο που εφορμά καταπάνω της.

Οι κινήσεις της, όμως, δεν είχαν αποτέλεσμα και έτσι η 32χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο με κατάγμα στο σαγόνι και τα ζυγωματικά.

Η Τενόριο έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Σε μήνυμά της στα social media η Τενόριο ευχαρίστησε τους φίλους της για τη στήριξή τους. «Τα τραύματά μου είναι σοβαρά και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Τουλάχιστον τώρα έχω ένα νέο πλατινένιο πρόσωπο».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share