Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο σοκαριστικό βίντεο από Καλαμάτα: Η στιγμή που η σαΐτα χτυπά τον 53χρονο εικονολήπτη!

Η στιγμή που πέφτει νεκρός!

30 Απριλίου 2019 11:35
Νέο σοκαριστικό βίντεο από Καλαμάτα: Η στιγμή που η σαΐτα χτυπά τον 53χρονο εικονολήπτη!

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει ο θανάσιμος τραυματισμός του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη κατά την καταγραφή του εθίμου του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα.

Ο άτυχος άνδρας κατέγραψε ο ίδιος τον θάνατό του καθώς με την κάμερά του βιντεοσκόπησε την πορεία της σαΐτας που του κόστισε τη ζωή.

Μάλιστα, και η σύζυγός του είδε το θάνατό του, η οποία σοκαρισμένη στη συνέχεια περιέγραψε όσα φρικτά συνέβησαν αφού ουσιαστικά κατάλαβε, παρακολουθώντας τη ζωντανή μετάδοση, πως κάτι συνέβη. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό βίντεο με την καταγραφή της πορείας της θανάσιμης σαΐτας αλλά και του χτυπήματος του Κώστα Θεοδωρακάκη.

Στη δημοσιότητα έρχεται και ένα ακόμη βίντεο, το οποίο ελήφθη από μια γυναίκα που βρισκόταν λίγο μόνο μέτρα πίσω από τον 53χρονο πατέρα. Στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε τον Κώστα Θεοδωρακάκη να στέκεται με την κάμερα στα χέρια και να τραβάει τον σαϊτοπόλεμο. Αιφνιδίως, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει κανείς, η σαϊτα που έχει φύγει σαν ρουκέτα τον βρίσκει στο κεφάλι και σωριάζεται αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share