Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ακαπούλκο: Η πιο χορευτική πώληση σνακ που έχετε δει ποτέ! (Video)

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να προσελκύσει πελάτες!

27 Απριλίου 2019 14:51
Ακαπούλκο: Η πιο χορευτική πώληση σνακ που έχετε δει ποτέ! (Video)

Η πωλήτρια με τη χορευτική της διάθεση προκειμένου να πείσει περισσότερους να αγοράσουν τα σνακ της!

Η αγνώστων στοιχείων γυναίκα «έντυσε» το σόου της με σορτς και ένα ανοιχτό τοπ ενώ ο δίσκος με τα σνακ δεν απειλείται με πτώση ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Όπως ήταν αναμενόμενοι οι τουρίστες υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την πωλήτρια-χορεύτρια.

Άγνωστο παραμένει, πάντως, αν ο χορός βοήθησε την γυναίκα να πετύχει το στόχο της!

Έπαθαν σοκ όταν είδαν τι είχε καταγράψει η κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους!

Σοκ έπαθαν οι γονείς ενός βρέφους μόλις είδαν το βίντεο από την κρυφή κάμερα!

Συγκεκριμένα, ένας κλέφτης έκοβε... βόλτες μέσα στο σπίτι ενώ όλοι κοιμόντουσαν και ουδείς κατάλαβε το παραμικρό.

Οι γονείς του παιδιού έμειναν άφωνοι όταν είδαν πως το μωρό ήταν το μόνο που αντέδρασε, ανοίγοντας τα μάτια του όταν ο ληστής έφτασε να κινείται από πάνω του με το φακό.

Δείτε όσα κατέγραψε η κρυφή κάμερα στο βίντεο:

Μακάβριο: Κροκόδειλος αναδύεται στην επιφάνεια με ένα ανθρώπινο πόδι στο στόμα!

Ένας κροκόδειλος στην Ινδονησία κατασπάραξε έναν άνθρωπο που βρισκόταν μέσα σε έναν ποταμό, ενώ μία μέρα μετά εθεάθη να έχει στο στόμα του ένα ανθρώπινο πόδι.

Όπως έγινε γνωστό, το ανθρώπινο μέλος ανήκει στον 30χρονο Ντάρλιν Ουτί ο οποίος βούτηξε με αναπνευστήρα στα επικίνδυνα νερά, προκειμένου να καθαρίσει έναν υποβρύχιο σωλήνα κοντά στο σπίτι του.

Οι διασώστες περισυνέλεξαν όσα μέλη του σώματος του Ντάρλιν μπόρεσαν, και τα παρέδωσαν στην οικογένειά του ώστε να γίνει η ταφή.

Aδιανόητο στη Βραζιλία: Απατημένη σύζυγος πυροβόλησε τον άνδρα της και την ερωμένη του!

Μια απατημένη σύζυγος στη Βραζιλία αποφασίσε να πάρει το νόμο στα χέρια της, όταν έπιασε τον σύζυγο της με την μπέιμπι-σίτερ!

Η Βραζιλιάνα είχε στήσει την κάμερα του κινητού της ώστε να καταγράφει τις κινήσεις της. Στο βίντεο φαίνεται να μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας στο δεξί της χέρι ένα όπλο.

Ενας πρώτος κρότος ακούγεται ενώ εκείνη βρίσκεται ακόμη έξω από το δωμάτιο και άλλοι δύο αφού εισέλθει στην κρεβατοκάμαρα.

Στη συνέχεια ακούγεται να φωνάζει: «Φύγετε από εδώ!». Από το βίντεο δεν φαίνεται να τραυματίζει κάποιον, αφού μια γυμνή γυναίκα εμφανίζεται στη συνέχεια στην πόρτα του δωματίου, με τη φιγούρα ενός άνδρα πίσω της να ανοίγει τη ντουλάπα.

Εξοργισμένη η σύζυγος πυροβολεί άλλη μια φορά στον αέρα, ενώ βρίσκεται στην κουζίνα. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ένα μωρό φαίνεται στο πλάνο του βίντεο, μέσα στο καρότσι του, να κλαίει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share