Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Aν δυσκολεύεστε να διαλέξετε δείτε το βίντεο!

Ίσως και τα δύο!

27 Απριλίου 2019 11:37
Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Aν δυσκολεύεστε να διαλέξετε δείτε το βίντεο!

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, αυτή η νεαρή γυναίκα σας λέει: γιατί όχι και τα δύο;

Σοκ στη Βραζιλία: Τεράστιο ανακόντα διασχίζει αυτοκινητόδρομο!

Σοκ για τους οδηγους στην Βραζιλία όταν είδαν έκπληκτοι ένα μεγάλο ανακόντα να προσπαθεί να περάσει στην απέναντι πλευρά.

Δεν προσπάθησαν όμως να το παρακάμψουν,ορισμένοι μάλιστα κατέβηκαν από τα οχήματά τους για να βοηθήσουν το ανακόντα να περάσει με ασφάλεια τον πολυσύχναστο δρόμο κοντά στο Πόρτο Βέλο.

Καθώς το πελώριο φίδι διέσχιζε τη μία μετά την άλλη τις λωρίδες οι οδηγοί προσπαθούσαν να κόψουν την κυκλοφορία για να του δώσουν χρόνο.

Το ανακόντα σκαρφάλωσε το προστατευτικό διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και γρήγορα χάθηκε στην άλλη πλευρά του αυτοκινητόδρομου.

Βιολόγος που μίλησε στο δίκτυο G1 Globo είπε ότι το ανακόντα ήταν 10 ετών και πιθανώς αναζητούσε τροφή ή κάποιο καταφύγιο, όταν διέσχισε τον αυτοκινητόδρομο.

Αν και τα ανακόντα, όπως το συγκεκριμένο στο βίντεο, δεν είναι δηλητηριώδη, ο βιολόγος επεσήμανε ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν τα πλησιάζουν για να φωτογραφίσουν, καθώς μπορεί να τους επιτεθούν αν νιώσουν απειλούμενα.

Απίστευτο: Αυτοκίνητο παίρνει φωτιά με σβηστή μηχανή! (Video)

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στους τεχνικούς της Tesla ένα περίεργο περιστατικό σε κλειστό γκαράζ.

Ένα ταθμευμένο αυτοκίνητο φαίνεται να τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες, χωρίς να είναι σε λειτουργία η μηχανή του.

Το περιστατικό εικάζεται ότι σημειώθηκε στη Σανγκάη και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει ένα λευκό «Model S» να καίγεται ολοσχερώς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share