Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όταν οι Avengers κάνουν το δικό τους βίντεο κλιπ!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο...

24 Απριλίου 2019 17:15
Όταν οι Avengers κάνουν το δικό τους βίντεο κλιπ!

Πως θα σου φαινόταν αν ο Θόρ, ο Χάλκ, ο Ιρον Μαν και Κάπτεν Αμέρικα γίνονταν τραγουδιστές!

Οι Avengers επέστρεψαν με το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας και αν η ταινία προβλέπεται να σπάσει το Box office, η προώθηση δεν σταματά.

Έτσι λοιπόν, βλέπουμε το cast των Avengers: Endgame να κάνει ένα recap όλης της ιστορίας τραγουδώντας, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, την επιτυχία του Billy Joel "We Didn't Start the Fire."

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral φτάνοντας τις 2.283.780 προβολές!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Το είδατε;Το νέο τρέιλερ το Avengers είναι πιο επικό από το προηγούμενο!

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη trailer υπό τη μορφή τηλεοπτικού σποτ για το άκρως αναμενόμενο Avengers: Endgame, που θα αποτελέσει την κορύφωση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. "Ξέρετε τις ομάδες σας. Ξέρετε τις αποστολές σας" διαμηνύει ο Captain America στους Εκδικητές και τους ετοιμάζει για την μεγαλύτερη μάχη που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, την οποία για να νικήσουν θα κάνουν "ό,τι χρειαστεί".

Το νέο trailer προσφέρει μερικά νέα πλάνα από το "Endgame" τα οποία προέρχονται από σκηνές που ήδη έχουμε δει σε προηγούμενο υλικό. Όλοι συγκεντρώνονται πριν δώσουν τη μάχη της ζωής τους και εναντιώνονται σαν μια γροθιά ενάντια στον αδίστακτο Thanos.

Το Avengers: Endgame θα κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας στις 24 Απριλίου 2019.

Avengers- Endgame: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ και είναι επικό!

Τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά... Έτσι νιώθουν οι ατελείωτοι φανς των Avengers, καθώς αν και η πρεμιέρα της ταινίας είναι κοντά (24/04/19), όλοι ανυπομονούν.

Έτσι λοιπόν, η Marvel δίνει "τυράκια" για να φτιάξει τη διάθεση! Τέτοιο τυράκι ήταν και το τελευταίο τρέιλερ, ενός μόνο λεπτού.

Μέχρι όμως να κανέι πρεμιέρα το Avengers να σας θυμίσουμε τις ταινίες αυτής της εβδομάδας

Στο νέο απόσπασμα βλέπουμε νέα πλάνα με τους Captain America (Κρις Έβανς) και Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ) να εμπιστεύονται και πάλι ο ένας τον άλλον αλλά και την επανένωση όλων των Εκδικητών.

Ωστόσο, για να φέρουν πίσω τους φίλους πρέπει να αναμετρηθούν με τονThanos (Τζος Μπρόλιν), ο οποίος είχε χαθεί από το Infinity War. Μαζί με το τρέιλερ Marvel παρουσίασε και δυο νέες αφίσες.

Δείτε το τρέιλερ:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share