Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μακάβριο: Κροκόδειλος αναδύεται στην επιφάνεια με ένα ανθρώπινο πόδι στο στόμα! (Video)

Φρίκη!

24 Απριλίου 2019 12:41
Μακάβριο: Κροκόδειλος αναδύεται στην επιφάνεια με ένα ανθρώπινο πόδι στο στόμα! (Video)

Ένας κροκόδειλος στην Ινδονησία κατασπάραξε έναν άνθρωπο που βρισκόταν μέσα σε έναν ποταμό, ενώ μία μέρα μετά εθεάθη να έχει στο στόμα του ένα ανθρώπινο πόδι.

Όπως έγινε γνωστό, το ανθρώπινο μέλος ανήκει στον 30χρονο Ντάρλιν Ουτί ο οποίος βούτηξε με αναπνευστήρα στα επικίνδυνα νερά, προκειμένου να καθαρίσει έναν υποβρύχιο σωλήνα κοντά στο σπίτι του.

Οι διασώστες περισυνέλεξαν όσα μέλη του σώματος του Ντάρλιν μπόρεσαν, και τα παρέδωσαν στην οικογένειά του ώστε να γίνει η ταφή.

Φρίκη στην Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε γυναίκα που τον τάιζε! (video)

Τραγικό θάνατο βρήκε στα σαγόνια ενός κροκόδειλου η 44χρονη ερευνήτρια Ντίζι Τούβο στην Ινδονησία. Η γυναίκα τάιζε τον κροκόδειλο από ψηλά, όταν αυτός έκανε ένα άλμα μεγαλύτερο από δύο μέτρα και την τράβηξε στη λίμνη.

Ο κροκόδειλος που ξεπερνά τα πέντε μέτρα χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να καταβροχθίσει τη γυναίκα, της οποία τα υπολείμματα βρέθηκαν στα δόντια του ερπετού.

Οι συνάδελφοί της στο ερευνητικό κέντρο του Σουλαουέζι ανακάλυψαν τι είχε συμβεί λίγες ώρες μετά όταν είδαν τον κροκόδειλο να έχει στα σαγόνια του κομμάτια από το διαμελισμένο σώμα της 44χρονης.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share