Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δέος στον Πειραιά: Έδεσε στο λιμάνι το μαγευτικό κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas! (video)

Ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο!

24 Απριλίου 2019 10:10
Δέος στον Πειραιά: Έδεσε στο λιμάνι το μαγευτικό κρουαζιερόπλοιο Spectrum of the Seas! (video)

Στον Πειραιά βρίσκεται από το πρωί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Το «Spectrum of the Seas» της εταιρείας Royal Caribbean, το οποίο βρίσκεται στο πρώτο του ταξίδι, έφτασε στον λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Μεγάλης Τρίτης.

Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο μεταφέρει 3.000 επιβάτες, παραδόθηκε στην εταιρεία στις αρχές Απριλίου και ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι πριν από πέντε ημέρες από τη Βαρκελώνη.

Το κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία του σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ειδικά για την κινεζική αγορά.

Ανήκει στην αμερικανική Royal Caribbean International (RCI) που ιδρύθηκε το 1968 και σήμερα έχει πάνω από το 1/5 της παγκόσμιας αγοράς κρουαζιερόπλοιων. Το σκάφος Spectrum σχεδιάστηκε ειδικά για πελάτες από χώρες της Κίνας και της Νότιας Ασίας.

Η εναρκτήρια κρουαζιέρα του είναι από τη Βαρκελώνη έως το Ντουμπάι ενώ το δεύτερο τμήμα της κρουαζιέρας είναι από το Ντουμπάι στη Σιγκαπούρη (14-νυχτερινό ταξίδι με θέμα "Spice Route Cruise") και αναχώρηση στις 4 Μαΐου 2019.

Δείτε το εσωτερικό του

Οι καμπίνες του έχουν μπαλκόνια, ενώ οι μεγαλύτερες έχουν μέγεθος 152 τ.μ. Οι 2 διώροφες οικογενειακές σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό κινηματογράφο. Στο πλοίο υπάρχουν πολλές καμπίνες με VIP παροχές, αποκλειστική τραπεζαρία, μπαρ-lounge, sundeck.

Η κατηγορία κρατήσεων "Royal Suite Class" παρέχει στους επιβάτες της αποκλειστική πρόσβαση στην κουζίνα, 24ωρη υπηρεσία προσωπικού με μπάτλερ, ποτά, δωρεάν πρόσβαση στο Internet. Το 3 εστιατόρια Main Dining Room (χωρητικότητας 1844 θέσεων) σερβίρουν κινεζικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ με επιπλέον α λα καρτ μενού που αλλάζουν κάθε μέρα του ταξιδιού. Υπάρχουν αίθουσες πρωινού και μπουφές που λειτουργεί διαρκώς. Το ιταλικό εστιατόριο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον σεφ Jamie Oliver.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share