Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Πανικός: Aυτό συμβαίνει αν αφήσετε μια γάτα μόνη σε ένα δωμάτιο καλυμμένο με χαρτί υγείας! (Video)

Το ζευγάρι ανακάλυψε την αγάπη της γάτας για το χαρτί υγείας, όταν ήταν ακόμη μικρή!

24 Απριλίου 2019 08:34
Πανικός: Aυτό συμβαίνει αν αφήσετε μια γάτα μόνη σε ένα δωμάτιο καλυμμένο με χαρτί υγείας! (Video)

Ο Πούζικ είναι ένας γάτος που ζει με ένα νεαρό ζευγάρι στη Λευκορωσία. Τον Δεκέμβριο του 2014, επιστρέφοντας σπίτι τους βρήκαν ένα κουτί. Προς έκπληξή τους, υπήρχε ένα γατάκι μέσα, που νιαούριζε διαρκώς χωρίς να ανοίγει τα μάτια του. Αμέσως το πήραν στο σπίτι τους και άρχισαν να το φροντίζουν.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του έχουν συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, το Instagram και το Facebook και οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται.

Το ζευγάρι ανακάλυψε την αγάπη της γάτας για το χαρτί υγείας, όταν ήταν ακόμη μικρή. «Του άρεσε να παίζει με αυτό, αλλά προσπαθούσαμε να μην τον ενθαρρύνουμε, καθώς θέλαμε να κρατάμε το σπίτι μας σε τάξη και είχε ήδη πολλά παιχνίδια. Πρόσφατα, όμως, αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να κάνει αυτό που θέλει και να του δώσουμε όσο χαρτί επιθυμεί. Όχι όμως μικρά κομμάτια, αλλά να καλύψουμε όλο το δωμάτιο με αυτό και να δούμε την αντίδρασή του».

Ετοιμάζοντας το δωμάτιο με 100 ρολά χαρτί υγείας. Όπως προσθέτει το ζευγάρι: «Επειδή όμως έχουμε και ένα μικρό παιδί, έπρεπε να βιαστούμε. Ξεκινήσαμε να ‘διακοσμούμε’ το δωμάτιο όταν το μωρό κοιμόταν και να ολοκληρώσουμε όλο το έργο μέσα σε λίγες ώρες. Συνολικά, ο Πούζικ πέρασε περίπου 30 λεπτά στο σαλόνι. Στην αρχή δεν ήξερε τι να σκεφτεί. Στην συνέχεια, άρχισε να ψάχνει για κάτι κάτω από το χαρτί υγείας, όπως κάνουν όλες οι γάτες, περπατώντας αργά από σημείο σε σημείο. Ο Πούζικ τρελάθηκε. Άρχισε να τρέχει με φόρα από την μία άκρη του σαλονιού στην άλλη και να γλιστράει επάνω στο χαρτί υγείας».Αρκούδα χορεύει έξαλλα και μαγέυει τους χρήστες του διαδικτύου!

Η θηβετιανή αρκούδα από κινεζικό ζωολογικό κήπο στην πόλη Τιαντζίν μάγεψε τους χρήστες του διαδικτύου με τον ρυθμό της και το χορευτικό της πάθος.

Το βίντεο μέσα σε μία ημέρα απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes.

Να σας θυμήσουμε κάτι ακόμα απο Bερολίνο: Μια κατάλευκη νεογέννητη πολική αρκουδίτσα!

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου υποθέτουν ότι στον ζωηρό κέφι της αρκούδας συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε λιακάδα αλλά και ότι μαζί της φιλοξενούνται και αρσενικοί αρκούδοι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share