Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Earth»: Ένα viral animated video για τη Γη!

Με Ed Sheeran, Justin Bieber, Arianna Grande και Di Caprio!

22 Απριλίου 2019 09:12
«Earth»: Ένα viral animated video για τη Γη!

Ένα μουσικό βίντεο με τις φωνές των αστέρων της μουσικής σκηνής Εντ Σίραν, Αριάνα Γκράντε και Τζάστιν Μπίμπερ έχει γίνει viral!

Στo βίντεο με τίτλο «Earth» του κωμικού και ράπερ Lil Dicky κάνουν και από μία γκεστ «εμφάνιση» οι Κέιτι Πέρι, Μάιλι Σάιρους και Snoop Dog.

Μιλώντας στο περιδικό Time ο Dicky -κατά κόσμον David Burd- τόνισε: «Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα χαζό αστείο, έγινε τελικά το πιο όμορφο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Ένα μερίδιο από τα κέρδη θα δοθεί στο ίδρυμα του Λεονάρντο ντι Κάπριο για το περιβάλλον.

Ο Lil Dicky και οι διάσημη φίλοι του, συμπεριλαμβανομένων των Halsey, Snoop Dogg και Rita Ora ενθαρρύνουν τον κόσμο να αγωνσιστεί κατά της κλιματικής αλλαγής.

«Έι, είμαι μια ζέβρα, κανείς δεν ξέρει τι κάνω, αλλά δείχνω μια χαρά. Είμαι άσπρη ή μαύρη;», τραγουδά η Αριάνα Γκράντε, ενώ ο Εντ Σίραν που δίνει τη φωνή του σε ένα μαρσιποφόρο λέει: «Είμαι ένα κοάλα και κοιμάμαι όλη την ώρα. Ε και; Είναι γλύκα»

Ο Αμερικάνος οικοδόμος που είναι ίδιος ο Τραμπ έγινε Viral! (Video)

Ο 58χρονος άνδρας από το Λονγκ Μπιτς, έχει μετατραπεί σε σελέμπριτι του διαδικτύου λόγω των viral βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς, υποδυόμενος τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το τελευταίο βίντεο του Μάντι, όπου εκφωνεί ένα λογύδριο, μιμούμενος στην εντέλεια τον τρόπο έκφρασης, τις κινήσεις και τον χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας του Τραμπ, έχει συγκεντρώσει πάνω απο 3,1 εκατομμύρια views στο Twitter τις τελευταίες 10 ημέρες.

«Έχω πολύ πιο αστεία βιντεάκια από αυτό. Κάποιος με πολλούς followers θα πρέπει να το κοινοποίησε στο Twitter και γι' αυτό πήρε φωτιά», είπε ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός και νυν οικοδόμος στη βρετανική εφημερίδα.

Όπως αποκάλυψε, η ομοιότητά του με τον Τραμπ και η ικανότητά του να τον μιμείται έχουν την θετική και την αρνητική πλευρά τους.

Από τη μία μεριά, ο 58χρονος βγάζει αρκετά χρήματα με εμφανίσεις σε πάρτι, γάμους και άλλες συγκεντρώσεις, όπου τον καλούν να δώσει σόου. Από την άλλη μεριά όμως, όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό, η παρουσία του τραβάει όλα τα βλέμματα.

«Όταν πήγα στην Ιταλία με τη γυναίκα μου το 2017, δεκάδες τουρίστες, κυρίως από την Ασία, με τραβούσαν φωτογραφία. Ήταν πεπεισμένοι ότι έβλεπαν μπροστά τους τον Τραμπ!».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share