Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Το νερό "χορεύει" σε ρυθμούς Game of thrones!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο...

19 Απριλίου 2019 14:43
Το νερό

Το Game of thrones είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών. Οι φανατικοί χιλίαδες ανα τον κόσμο. Και ότι φέρει το όνομα Game of thrones κεντρίζει την προσοχή.

Έτσι μάλλον σκλεφτηκαν και οι υπεύθυνοι καζίνου στο Λας Βέγκας. Λίγο πριν την πρεμιέρα της τελευαταίας σεζόν χάρισαν στο κόσμο ένα εκπληκτικό σόου.

Όσο ο υπόλοιπος κόσμος μετρούσε αντίστροφα μέχρι μέχρι την πρεμιέρα της τελικής σεζόν Game of Thrones, στο Λας Βέγκας στα εικονικά σιντριβάνια του Bellagio έδωσαν παράσταση...

Δείτο το απολαυστικό βίντεο:

Game of thrones: Πρεμιέρα με ρεκόρ τηλεθέασης!

Game of thrones: Πρεμιέρα με ρεκόρ τηλεθέασης!

Η πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του "Game of Thrones" χτύπησε νέο ρεκόρ για την σειρά.

Σύμφωνα με το HBO, η χθεσινή πρεμιέρα είχε 17,4 εκατομμύρια θεατές. Προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ήταν το τελευταίο επεισόδιο της έβδομης σεζόν με 16,9 εκατομμύρια θεατές. Προς σύγκριση, η έβδομη σεζόν είχε ανοίξει με 16,1 εκατομμύρια θεατές. Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται λογαριασμοί για όλες τις πλατφόρμες του HBO, είτε απευθείας είτε μέσω HBOGO και HBO Now.

To ΗΒΟ Now είδε αύξηση περίπου 50% σε σχέση με το φινάλε της έβδομης σεζόν και 97% σε σχέση με την πρεμιέρα της έβδομης σεζόν.

Κάθε επεισόδιο θα είναι μια μικρή ταινία, και συνολικά η 8η σεζόν θα διαρκέσει 6 ώρες και 50 λεπτά..

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι τα νούμερα αυτά αφορούν τηλεοπτικούς κυρίως δέκτες από την Αμερική. Όπως καταλαβαίνετε αν προσθέσουμε και τα νούμερα από όλο τον κόσμο τότε το νούμερο θα ξεφύγει. Πάντως οι υπεύθυνοι της HBO δεν αφήνουν τους φαν ήρεμους καθώς στο τέλος του επεισοδίου πρόσθεσαν σκηνές από το δεύτερο επεισόδιο!

Game of thrones: Το εξαιρετικό πρώτο επεισόδιο και όλα αυτά που μάθαμε από αυτό!

Game of thrones: Το εξαιρετικό πρώτο επεισόδιο και όλα αυτά που μάθαμε από αυτό!

To πρώτο επεισόδιο ήταν μία ικανοποιητική εισαγωγή στον τελευταίο κύκλο της σειράς-φαινόμενο. Προσοχή στα spoilers!

Το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου όγδοου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας για την Ελλάδα.

Δεν θα προχωρήσουμε σε πλήρη ανάλυση του επεισοδίου, αλλά οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι στο άρθρο αυτό περιέρχονται SPOILERS.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του πρώτου επεισοδίου είναι ότι έπειτα από επτά κύκλους είδαμε επιτέλους την επανένωση των εναπομείνοντων Σταρκ. Πραγματική χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Τζον Σνόου όταν ξαναείδε τον «αδερφό» του Μπραν, ενώ δάκρυα κύλησαν από τα μάτια μας όταν Τζον και Άρυα αγκαλιάστηκαν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share