Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Έξαλλος ο παρουσιαστής του «Αδύναμου Κρίκου» με την απάντηση παίκτη: «Τι γλώσσα μιλάς; Τι στον π@@@@@;»

Μιλάμε για κλάμα!

18 Απριλίου 2019 12:20
Έξαλλος ο παρουσιαστής του «Αδύναμου Κρίκου» με την απάντηση παίκτη: «Τι γλώσσα μιλάς; Τι στον π@@@@@;»

Έξαλλο έκανε τον παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος ο παίκτης του Αδύναμου Κρίκου που βρέθηκε απέναντί του και έπρεπε να απαντήσει στην πιο απλή ερώτηση.

Ο παρουσιαστής ρώτησε την απλή ερώτηση από πιο φρούτο προέρχεται ο μούστος για να ακούσει την απίστευτη απάντηση «Από τα αχλάδια».

Ήταν μία απάντηση που σόκαρε όλους και άφησε με το στόμα ανοιχτό τον παρουσιαστή ο οποίος είχε χάσει τα λόγια του. Ρώτησε τον παίκτη τι του αρέσει να κάνει και αυτός του απάντησε να κοιμάται. Αυτό πρκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη αμυχανία στον παρουσιαστή ο οποίος δεν πίστευε όσα άκουγε!

Ακολούθησε η ερώτηση για το ποια είναι η μητρική γλώσσα του παίκτη όταν κατάλαβε ότι δεν ήξερε ακόμα και αθλητές σύμβολα όπως ο Πύρρος Δήμας.

Στο τέλος δεν άντεξε και αναφώνησε «Τι στον… μούστο;» με τον παίκτη να τον αντιμετωπίζει με χαμόγελα.

Στον «Πιο αδύναμο κρίκο» της Κύπρου οι "κεραμίδες" πέφτουν βροχή! (video)

Τι σχέση μπορεί να έχει το «αξεσουάρ» με το πιστολάκι μαλλιών και η γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» με το Ρίο ντε Τζανέιρο; Στο κυπριακό «Ο πιο αδύναμος κρίκος» όλα συνδέονται...

Μπορεί το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στην Ελλάδα να είχε προβληθεί μόνο για δύο σεζόν, όμως η Έλενα Ακρίτα στον ρόλο της παρουσιάστριας είχε καταφέρει να αφήσει «εποχή» με τις ατάκες και την δριμεία κριτική που ασκούσε σε όσους είχαν την ατυχία να κάνουν λάθος στις απαντήσεις τους.

Κι αν η εποχή που ακούγαμε σαν κριτική το «Κάποιος δεν ιδρώνει την φανέλα» και «Κάποιου τα πόδια μυρίζουν» φαντάζει μακρινή, στην Κύπρο το αντίστοιχο τηλεπαιχνίδι που μεταδίδεται από την συχνότητα του ΡΙΚ, σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και στα social media, για όλους τους λάθος λόγους...

Όχι μόνο οι λάθος απαντήσεις των συμμετεχόντων αλλά κι οι απέλπιδες προσπάθειες του παρουσιαστή Τάσου Τρύφωνος να κάνει τους παίκτες να συγκεντρωθούν, έχουν κάνει viral τα βιντεάκια με τις καλύτερες στιγμές των Κύπριων διαγωνιζόμενων, με τις ατάκες τους να ξεπερνούν κυριολεκτικά κάθε ανταγωνισμό με παρόμοια τηλεοπτικά προγράμματα...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στον «Πιο αδύναμο κρίκο» της Κύπρου οι "κεραμίδες" πέφτουν βροχή! (video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share