Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H διαφήμιση πολυτελούς σπιτιού στο Σίδνεϊ που δίχασε το διαδίκτυο! (Video)

Έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες!

18 Απριλίου 2019 09:40
H διαφήμιση πολυτελούς σπιτιού στο Σίδνεϊ που δίχασε το διαδίκτυο! (Video)

Μια ευφάνταστη διαφήμιση για ένα πολύτελες σπίτι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έκανε το Ίντερνετ να πάρει φωτιά από τα δεκάδες σχόλια!
Η διαφήμιση απέσπασε και θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι αγγίζει τα όρια της τέχνης και κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι είναι τελείως γελοία.

Πιο συγκεκριμένα, το διάρκειας δύο λεπτών βίντεο δείχνει ένα ζευγάρι να περνάει από όλα τα δωμάτια του σπιτιού, χορεύοντας αισθησιακά.

Ο άντρας φτάνει στο σπίτι με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, όπου τον υποδέχεται η γυναίκα. Τότε ξεκινάνε ένα χορευτικό παιχνίδι, που αρχίζει από τον πάγκο της κουζίνας, συνεχίζεται στην τεραστίων διαστάσεων πισίνα και καταλήγει στο υπνοδωμάτιο.

Πολλοί περιέγραψαν τη διαφήμιση ως πολύ σεξουαλική χωρίς να χρειάζεται, άλλοι ως πολύ αστεία, ενώ κάποιοι την χαρακτήρισαν ως την πιο πραγματική διαφήμιση κτηματομεσιτικού γραφείου για ακίνητο.

Δεν έχει ξανα συμβεί: Σκωτσέζος ξυπνάει σε λάθος σπίτι μετά από άγριο μεθύσι! (Video)

Ο άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, πέρασε ένα βράδυ άγριου ξεφαντώματος στη Γλασκώβη.

Στη συνέχεια αποκοιμήθηκε τύφλα μεθυσμένος σε έναν καναπέ, που ο ίδιος νόμιζε ότι βρισκόταν στο σπίτι του τελευταίου πάρτι όπου είχε πάει.

Στην πραγματικότητα όμως, ο καναπές αυτός ήταν στο διπλανό σπίτι, οι ιδιοκτήτες του οποίου είχαν κάνει το λάθος να αφήσουν την πόρτα ξεκλείδωτη.

Όπως εξηγεί στο βίντεο ο άνδρας,το προηγούμενο βράδυ να έφυγε από πάρτι, κάλεσε ταξί. Αντί όμως για το σπίτι του, πήγε στους γείτονές , που κοιμόντουσαν του καλού καιρού. Εκεί, πιστεύοντας ότι είναι στο σπίτι του φίλου του, προσπάθησε να φτιάξει κάτι να φάει και στην συνέχεια έπεσε ξερός στον καναπέ.

Ξυπνώντας το πρωί, το ζευγάρι που μένει στο σπίτι έμεινε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τον απρόσκλητο επισκέπτη, τον οποίο και ξύπνησαν ρωτώντας τον «μα ποιος είσαι;».

Να σας θυμίσουμε κάτι Τρομακτικό: H στιγμή που κεραυνός «χτυπά» ένα ζευγάρι σε κορυφή βουνού! (Video)

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share