Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο σοκ: Αυτοκίνητο παρέσυρε οπαδούς της Γαλατασαράι!

Απίστευτες εικόνες!

18 Απριλίου 2019 08:47
Βίντεο σοκ: Αυτοκίνητο παρέσυρε οπαδούς της Γαλατασαράι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, στο νοσοκομείο κατέληξαν οπαδοί της Γαλατασαράι, όταν, πριν από τον αγώνα της ομάδας τους με τη Φενέρμπαχτσε, αυτοκίνητο έπεσε σε παρέα φιλάθλων.

Στο βίντεο φαίνονται οι οπαδοί της Γαλατά να έχουν σχηματίσει έναν κύκλο στον δρόμο, τραγουδώντας συνθήματα, όταν ένα όχημα κατέληξε ξαφνικά πάνω τους, χτυπώντας μάλιστα στην πλάτη μια κοπέλα.

Ευτυχώς, κανείς από τους φιλάθλους δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το ατύχημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νέο σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό! - Από θαύμα σώθηκαν 4 άνθρωποι!

Νέο σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό και ως εκ θαύματος γλίτωσαν τέσσερις άνθρωποι!

Από… θαύμα σώθηκαν τέσσερις πρόσφυγες όταν το αυτοκίνητο στο επέβαιναν, έπεσε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την καταδίωξη των αστυνομικών το βράδυ της Δευτέρας, στην Εγνατία Οδό.

Ο διακινητής ο οποίος μετέφερε τους τρεις πρόσφυγες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στη Θεσσαλονίκη, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα κι έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από τη σύγκρουση ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Αμέσως μετά ο διακινητής τράπηκε πεζός σε φυγή.

Συνελήφθη, ωστόσο λίγο αργότερα ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, τρεις πρόσφυγες.

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα, ένας οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό!

Πηγή: Xronos.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share