Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δεν έχει ξανα συμβεί: Σκωτσέζος ξυπνάει σε λάθος σπίτι μετά από άγριο μεθύσι! (Video)

«Ποιος είσαι εσύ;»

17 Απριλίου 2019 11:34
Δεν έχει ξανα συμβεί: Σκωτσέζος ξυπνάει σε λάθος σπίτι μετά από άγριο μεθύσι! (Video)

Ο άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, πέρασε ένα βράδυ άγριου ξεφαντώματος στη Γλασκώβη.

Στη συνέχεια αποκοιμήθηκε τύφλα μεθυσμένος σε έναν καναπέ, που ο ίδιος νόμιζε ότι βρισκόταν στο σπίτι του τελευταίου πάρτι όπου είχε πάει.

Στην πραγματικότητα όμως, ο καναπές αυτός ήταν στο διπλανό σπίτι, οι ιδιοκτήτες του οποίου είχαν κάνει το λάθος να αφήσουν την πόρτα ξεκλείδωτη.

Όπως εξηγεί στο βίντεο ο άνδρας,το προηγούμενο βράδυ να έφυγε από πάρτι, κάλεσε ταξί. Αντί όμως για το σπίτι του, πήγε στους γείτονές , που κοιμόντουσαν του καλού καιρού. Εκεί, πιστεύοντας ότι είναι στο σπίτι του φίλου του, προσπάθησε να φτιάξει κάτι να φάει και στην συνέχεια έπεσε ξερός στον καναπέ.

Ξυπνώντας το πρωί, το ζευγάρι που μένει στο σπίτι έμεινε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τον απρόσκλητο επισκέπτη, τον οποίο και ξύπνησαν ρωτώντας τον «μα ποιος είσαι;».

Να σας θυμίσουμε κάτι Τρομακτικό: H στιγμή που κεραυνός «χτυπά» ένα ζευγάρι σε κορυφή βουνού! (Video)

Όταν οι γονείς έχουν απίστευτη αίσθηση του χιούμορ..το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! (Video)

Όλοι οι γονείς χαίρονται που περνάνε στιγμές με τα παιδιά τους και απολαμβάνουν να παίζουν με εκείνα! Τι γίνεται όμως όταν εκείνες τις στιγμές τις καταγράφει η κάμερα και υπάρχουν βίντεο;

Πολλές φορές έχει τύχει να δούμε βίντεο με αστείες στιγμές από γονείς που έχουν τρελό χιούμορ! Ειλικρινά το χιούμορ τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο!

Δείτε παρακάτω το φοβερό βίντεο!

Ενώ άλλοι διασκεδάζουν με τα παιδιά τους.. άλλα καταφέρνουν να σωθούν από θαύμα!

Απίστευτο: Πώς είναι σήμερα το γιγάντιο μωρό που έγινε πρώτο θέμα το 1983! (Video)

Σε καμία περίπτωση η 24χρονη Patricia Clarke όταν έμεινε έγκυος το 1983 δεν περίμενε ότι το μωρό της θα έβγαινε μεγαλόσωμο!

Είχε ήδη ένα μωρό και γνώριζε ότι τα μεγάλα μωρά στην οικογένειά της ήταν κάτι σίγουρο. Βέβαια, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσο τεράστιο θα ήταν το παιδί που είχε στην κοιλιά της παρά μόνο όταν το γέννησε!

Η Patricia γέννησε τον Kevin Robert Clark, ο οποίος, την εποχή εκείνη, δεν ήταν μόνο το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε ποτέ στο Κοινοτικό Νοσοκομείο Memorial, αλλά ίσως το μεγαλύτερο μωρό στην πολιτεία του New Jersey

Δεν μπορούσε να χωρέσει σε ένα καρεκλάκι μωρών κανονικού μεγέθους και τα ρούχα του ήταν πολύ μικρά γι ‘αυτόν, αλλά ο Κevin ήταν υγιής!

Φυσικά, έγινε πρωτοσέλιδο σε ολόκληρη τη χώρα, και έγινε ρεπορτάζ για εκείνον στο «Saturday Night Live», αλλά και στο «Good Morning America».

Δείτε τον σήμερα πώς είναι στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share