Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Νέο χιουμοριστικό βίντεο απο την Αστυνομία για την έξοδο του Πάσχα: «Φατσούλες, Αναστάσ', φατσούλες;»!

Προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στους Έλληνες να οδηγούν με ασφάλεια!

15 Απριλίου 2019 11:27
Νέο χιουμοριστικό βίντεο απο την Αστυνομία για την έξοδο του Πάσχα: «Φατσούλες, Αναστάσ', φατσούλες;»!

Ένα νέο βίντεο με αφορμή την επικείμενη πασχαλινή έξοδο των Ελλήνων στα χωριά τους κυκλοφόρησε από την Ελληνική Αστυνομία!

Με πολύ χιούμορ το βίντεο επιχειρεί να περάσει το μήνυμα στους Έλληνες να οδηγούν με ασφάλεια για να περάσουν ήσυχες και ευτιχισμένες γιορτές το Πάσχα!

Γρήγορο μοντάζ, πετυχημένες ατάκες που βγάζουν γέλιο και πολύ όμορφες εικόνες από την ελληνική ύπαιθρο, παρακινούν τους πολίτες τουλάχιστον... να δουν το βιντεάκι ολόκληρο!

Να σας θυμίσουμε για το Πάσχα 2019: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάστων απο τις 18 Απριλίου!

Το «σενάριο» εκτυλίσσεται το Πάσχα σε ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας, όπου ένας αστυνομικός μοιράζει κλήσεις σε σταθμευμένα ΙΧ. Κάποια στιγμή, έξαλλος, βγαίνει από το τμήμα ο διοικητής του και τον φωνάζει. Κρατώντας τα γνωστά ροζ χαρτάκια στα χέρια ρωτά τον Αναστάση τι κάνει και γιατί, αφού βλέπει πως πάνω στις κλήσεις είναι ζωγραφισμένες... "φατσούλες": «Φατσούλες, Αναστάσ', φατσούλες;», λέει με... απόγνωση και προφορά.

Πάσχα 2019: Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις;

Στις 18 Απριλίου ξεκινάει το διευρυμένο ωράριο στα εμπορικά καταστήματα λόγω του Πάσχα.

Αντίστροφη μέτρηση -και επίσημα πλέον- για το Πάσχα 2019 και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών!

πάσχα 2019 εκπτώσεις

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2019

Την ίδια στιγμή, με ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές αρχίζουν σε περίπου έναν μήνα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Οι ενδιάμεσες- ανοιξιάτικες- εκπτώσεις 2019 πλησιάζουν, και θα μας δώσουν μία καλή ευκαιρία να αποκτήσουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε σε χαμηλότερες τιμές, εκμεταλλευόμενοι τις εκπτώσεις και τις προσφορές που θα γίνονται από τα καταστήματα. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019 αναμένεται να ξεκινήσουν την Τετάρτη 1η Μαΐου 2019 (αμέσως μετά το Πάσχα) και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων δηλαδή στις 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου. To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας την Κυριακή είναι από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως τις 20.00.

Στη συνέχεια, και μετά από αυτό το 10ήμερο προσφορών, σειρά έχουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, οι οποίες ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 και αναμένεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019.

Πάσχα 2019: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις και δώρα;

Πάσχα 2019: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις και δώρα;

Τι θα ισχύσει με την περίπτωση του Δημοσίου
Το Πάσχα του 2019 «πέφτει» στις 28 Απριλίου, γεγονός που φέρνει αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων και των δώρων, σε σύγκριση με το περσινό έτος. Ας δούμε αναλυτικά τι θα ισχύσει σε κάθε περίπτωση.

Συντάξεις
Έτσι, οι συντάξεις Μαΐου 2019 για τους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ θα καταβληθούν στις 23 Απριλίου, ενώ στις 24 Απριλίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τα υπόλοιπα Ταμεία. Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι οι συνταξιούχοι να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Εορτών.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share