Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Tρομακτικό: Αν φοβάστε τα αεροπλάνα αυτή η πτήση θα σας πανικοβάλει! (Video)

Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη!

14 Απριλίου 2019 10:11
Tρομακτικό: Αν φοβάστε τα αεροπλάνα αυτή η πτήση θα σας πανικοβάλει! (Video)

Η διαδικασία της πτήσης είναι ένα ιδιαίτερο φαινόμενο.

Σε κάποιους αρέσει, κάποιοι απλά το ανέχονται και κάποιοι τρέμουν τα αεροπλάνα. Οι τελευταίοι καλό θα ήταν να μη δουν το παρακάτω βίντεο ή ας του δουν για να ατσαλώσουν τα νεύρα τους αν πετάνε σύντομα!

Να σας θυμίσουμε τον λόγο που οι ζώνες του αυτοκινήτου δεν είναι ίδιες με του αεροπλάνου!

Αεροσυνοδός έριξε καταλάθος όλα τα ποτά σε κάποιον που δεν έπρεπε!

Σε τουλάχιστον αμήχανη, αρκετά επικίνδυνη και προφανώς άβολη θέση ήρθε μία αεροσυνοδός της American Airlines, που κατάφερε να ρίξει ποτά στο αφεντικό της, ήτοι τον γενικό διευθυντή της αερορικής, τον Νταγκ Πάρκερ, κατά τη διάρκεια πτήσης.

Όλα έγιναν όταν ένας επιβάτης έσπρωξε την Μάντι Πίτερς, όπως είναι το όνομα της αεροσυνοδού, με τη συνέχεια να είναι ήδη γνωστή.

Μάλιστα η Μάντι Πίτερς ισχυρίζεται ότι δεν έχει ρίξει ούτε μία σταγόνα ποτού σε επιβάτη κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που εργάζεται για την αεροπορική εταιρεία. Η πρώτη φορά που έκανε λάθος ήταν σε μια πρόσφατη πτήση από το Φοίνιξ στο Ντάλλας, οπότε και για πρώτη φορά συνάντησε τον Πάρκερ, ο οποίος και συστήθηκε στο πλήρωμα ενώ επιβιβαζόταν.

«Σερβίριζα ποτά κατά τη διάρκεια της επιβίβασης στην καμπίνα της πρώτης θέσης. Είχα έναν δίσκο γεμάτο με ποτά, όταν ο επιβάτης μπροστά μου σταματά στο διάδρομο και κάνει πίσω. Σπρώχνει το δίσκο και τα ποτά άρχισαν να απογειώνονται.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share