Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιανόητο στη Βραζιλία: Έκλεψαν on air παρουσιαστές και καλεσμένους σε ραδιοφωνική εκπομπή!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους!

4 Απριλίου 2019 09:40
Αδιανόητο στη Βραζιλία: Έκλεψαν on air παρουσιαστές και καλεσμένους σε ραδιοφωνική εκπομπή!

Παρουσιαστές και οι καλεσμένοι σε ραδιοφωνικό talk show στη Βραζιλία ,δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν να μπαίνουν στο στούντιο τουλάχιστον πέντε άτομα για να τους ληστέψουν!

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι ένοπλοι εισβάλλουν στο ραδιοφωνικό στούντιο με όσους ήταν μέσα σε αυτό να μένουν εμβρόντητοι.

Η ληστεία μεταδόθηκε, μάλιστα, ζωντανά μέσω Facebook καθώς οι ληστές δεν αντιλήφθηκαν το κινητό τηλέφωνο μέσα από το οποίο γινόταν η live μετάδοση.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ακούγεται να ζητά από τους ληστές να παραμείνουν ήρεμοι για να αποφύγει τα χειρότερα! Οι ληστές πήραν από όσους βρίσκονταν μέσα στο στούντιο αλλά και από άλλους εργαζομένους στον ραδιοφωνικό σταθμό κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα και πορτοφόλια.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα βίντεο με το Σοκ στο Λος Άντζελες: H στιγμή της δολοφονίας του ράπερ!

Όπως αποκάλυψε, τέλος, ο ιδιοκτήτης του σταθμού, οι ληστές μπήκαν στο κτήριο όταν τους άνοιξε ο ίδιος την πόρτα επειδή πίστεψε ότι έφερναν φαγητό σε κάποιον εργαζόμενο!

Σοκαριστικό: Οδηγός πετάει στον αέρα 14χρονο παιδί ενώ προσπαθεί να ξεφύγει απο την αστυνομία!

Σε φυλάκιση 16 μηνών καταδικάστηκε ο 20χρονος Μοχάμεντ Κασίμ Χουσείν για τα τραύματα που προκάλεσε σε έναν 14χρονο παιδί ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία με το αυτοκίνητό του.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μετά την καταδίκη του 20χρονου φαίνεται η στιγμή που «πετάει» στον αέρα τον 14χρονο Ιμπραήμ Αχμέντ.

Το μικρό αγόρι έκανε αρκετές τούμπες στον αέρα μετά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί τραύματα που άλλαξαν τη ζωή του, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η καταδίωξη που οδήγησε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Λούτον τον Μάρτιο του 2018 όταν οι αστυνομικοί είχαν θεωρήσει ύποπτο το αυτοκίνητο που οδηγούσε τότε ο 20χρονος.

Τότε, μάλιστα, ο 20χρονος όχι μόνο είχε εγκαταλείψει το θύμα του αλλά είχε υποχρεώσει συγγενή του να δηλώσει ως κλεμμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του.

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share