Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Απίστευτη πρόταση γάμου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας! (Βίντεο)

Τέτεοια πρόταση γάμου δεν την έχουμε ξανά δει!

2 Απριλίου 2019 12:48
Απίστευτη πρόταση γάμου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας! (Βίντεο)

Με ένα πανό έκανε την πρόταση γάμου στη σύντροφο του ένας νεαρός Κύπριος στην Λάρνακα!

Ο Κυριάκος Κουσσιάπας στο πανό είχε διατυπώσει την πρόταση με δικαίωμα απάντησης με ένα ναι ή με ένα όχι.Την ανάμενε στο αεροδρόμιο Λάρνακας καθώς η κοπέλα επέστρεφε από ταξίδι στο εξωτερικό.

Να σας θυμήσουμε τον γάμο έκπληξη στην ελληνική showbiz!

Η Άννα Κυριάκου, χωρίς δισταγμό, μετά τη πρώτη έκπληξη σημείωσε ένα «ν» και αποδέχθηκε τη πρόταση γάμου κάτω από τα χειροκροτήματα φίλων του ζευγαριού!

Αδιανόητο: Έστελνε προσκλήσεις για τον γάμο χώρις να της έχει γίνει καν πρόταση!

Μια εφαρμογή στο Facebook έδειξε σε μια γυναίκα ότι θα παντρευτεί εντός του έτους, οπότε η χρήστης αποφάσισε να αρχίσει τον σχεδιασμό – Οι καλεσμένοι άρχισαν να νιώθουν περίεργα όταν τους αποκάλυψε ότι δεν της είχε γίνει πρόταση γάμου.

Η χρήστης αποφάσισε να μην χάσει χρόνο, και άρχισε να στέλνει τον πρώτο γύρο προσκλήσεων, πριν καν δεχθεί πρόταση γάμου από τον φίλο της.

Διαβάστε επίσης: Το δώρο γάμου που βρήκαν μετά από 9 χρόνια! - Ήταν καλά κρυμμένο!

Το συμβάν αποκάλυψε η Sun, ενώ διέρρευσε από μία φίλη της, η οποία δεν είχε λόγο να πιστέψει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, καθώς με τον φίλο της ήταν ζευγάρι εδώ και χρόνια, οπότε η προοπτική έδειχνε φυσιολογική.

Ωστόσο, όταν η «νύφη» της αποκάλυψε ότι πρόταση γάμου δεν υφίσταται, ένιωσε μπερδεμένη.

Η φίλη μοιράστηκε την ιστορία και πώς ξεκίνησε μέσω Facebook.

«Κάποια στιγμή, μετά την Πρωτοχρονιά, η φίλη μου έκανε ένα κουίζ στο Facebook που το αποτέλεσμα έδειξε ότι θα παντρευτεί φέτος», εξήγησε.

Η κοπέλα μάλλον πήρε σοβαρά το αποτέλεσμα του κουίζ, και άρχισε να στέλνει προσκλήσεις για ένα εξαιρετικό event, ενώ από αυτά που έγραφε προέκυπτε ότι σχεδίαζε τον γάμο της.

Πάντως το ζήτημα πυροδότησε έντονες συζητήσεις ανάμεσα σε χρήστες του Facebook που άρχισαν να διερωτώνται αν ο γαμπρός το έμαθε τελικά, ενώ άλλοι έλεγαν ότι οι προετοιμασίες για τον γάμο απαιτούν πολύ καιρό, οπότε ίσως και να έπραξε καλά.

Δείτε όλα τα βίντεο που έχουν γίνει viral στο Athensmagazine.gr!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share