Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Mητέρα εγκατελείπει καροτσάκι στη μέση μιας διασταύρωσης και πηδάει πάνω σε αυτοκίνητο!

Tο βίντεο κατέγραψε κάμερα οικιακής χρήσης!

30 Μαρτίου 2019 09:54
Αδιανόητο: Mητέρα εγκατελείπει καροτσάκι στη μέση μιας διασταύρωσης και πηδάει πάνω σε αυτοκίνητο!

Μια γυναίκα, άφησε το καροτσάκι του μωρού αφύλακτο και πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητο με οργή!

Η συγκλονιστική αντιπαράθεση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Τορόντο, σε έναν κατοικημένο παράδρομο που έχει δει βαριά κυκλοφορία λόγω κατασκευής σε κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό στις λεωφόρους Elington Avenue και Yonge Street.

Το βίντεο από μια κάμερα σπιτιού δείχνει ένα αυτοκίνητο που φαίνεται πως σχεδόν πήγε να συγκρουστεί με μια γυναίκα και ένα καροτσάκι! Τότε ξοργισμένη η γυναίκα πήδηξε πάνω στο αυτοκινήτο, αφήνοντας το καροτσάκι μωρού πίσω!

Να σας θυμήσουμε κάτι διαφορετκό αφού μια μητέρα μοίρασε σε επιβάτες πτήσης γλυκά και ωτοασπίδες σε περίπτωση που κλάψει το μωρό της!

''Πάρτε το γ *** αυτοκίνητό σας!Υπάρχει ένα παιδί σε αυτό. Υπάρχει ένα σημάδι στάσης'' φωνάζει η εξοργισμένη μητέρα στον οδηγό!

Καθώς η γυναίκα κραυγάζει, ο οδηγός προσπαθεί να ελιχθεί για να φύγει! Καθώς το καροτσάκι βρίσκεται μόνο στη διασταύρωση!

Σοκαριστικό: Οδηγός πετάει στον αέρα 14χρονο παιδί ενώ προσπαθεί να ξεφύγει απο την αστυνομία!

Σε φυλάκιση 16 μηνών καταδικάστηκε ο 20χρονος Μοχάμεντ Κασίμ Χουσείν για τα τραύματα που προκάλεσε σε έναν 14χρονο παιδί ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία με το αυτοκίνητό του.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία μετά την καταδίκη του 20χρονου φαίνεται η στιγμή που «πετάει» στον αέρα τον 14χρονο Ιμπραήμ Αχμέντ.

Το μικρό αγόρι έκανε αρκετές τούμπες στον αέρα μετά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί τραύματα που άλλαξαν τη ζωή του, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα παρόμοιο απίστευτο περιστατικό: Οδηγός μπήκε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο στη Σκωτία!

Η καταδίωξη που οδήγησε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Λούτον τον Μάρτιο του 2018 όταν οι αστυνομικοί είχαν θεωρήσει ύποπτο το αυτοκίνητο που οδηγούσε τότε ο 20χρονος.

Τότε, μάλιστα, ο 20χρονος όχι μόνο είχε εγκαταλείψει το θύμα του αλλά είχε υποχρεώσει συγγενή του να δηλώσει ως κλεμμένο το αυτοκίνητό του προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share